2777
2789
عنوان

سیاست زنانه

203 بازدید | 23 پست

سلام 

مادرشوهر م حسود . فقط به شوهر م احترام میزارع و با زبونش محبت می‌کنه ولی در پشت سر یک جور دیگه .سوغاتی آورده برای جاریم و بهش گفته به من نگه . باز میاد به شوهرم میگه فقط ما برای تو کاری میکنیم بقیع برادرات و دوست ندارم فقط تو .  گله می‌کنه پیش شوهر برادرات میرن بیرون مارو نمیبرن. ولی خود مادرشوهر همه جا می‌ره و نمیگه . به ما گفته میرم مشهد بعد شوهرم زنگ زد حالشو بپرسع گفت آمدیم شمال . ولی به جاریم و شوهرش گفته بودن .  بعد به شوهر من گفتن یهو رفتیم وگرنه بهت می‌گفتیم . این شوهرم  تو خونه طرفداری مادرش و می‌کنه حتی می‌خواییم با ذوستامون بریم میگه پدر و مادرمم بیان . مادرسوعرم از خداشه ببینه ما باهم اختلاف داریم ‌‌. فقط به شوهرم اعتنا می‌کنه . شوهرم  سر همه چی بداخلاقی می‌کنه اصلا محبت منو نمی‌بینه .مادرش خیلی دو رو عه ولی شوهرم نمی‌فهمه . من و شوهرم نسبت به دو تا جاریم خیلی هواشونو داریم ولی فقط هوای اون دوتا جاریم و داره .  به نظرتون الان من چه سیاستی باید داشته باشم . 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مکرو و مکرالله...

مادرشوهرت مکاره،

الان ک از شمال اومدن شما برنامه شمال رو بچین

بعد جاریت بهت خبر میده ب شوهرت با نرمی بگو رفتن فلان جا ، زودتر خبرشو بده

اگرم باهم رفتین مسافرت مجبوری سکوت پیشه کنی شوهرت سو استفاده کنه همیشه با اینا بیاد ک زبونت کوتاه باشه

یا بجنگ ک دیگه نیان تمام

به روی شوهر مم نیارم که چیکار میکنن؟

من ده ساله دارم به همچین شوهری زندگی میکنم، ۸۰ درصد دعواهامون به خاطر خانوادش بود، دقیقا مادرشوهر منم مثل مادرشوهر شماست به پسرای دیگه ش خیلی میرسه، الان دو سه ساله خودم هیچ کاری براشون نمیکنم نهایت یه ظرف آب کشیدن و بس، توقعی هم ازشون ندارم، شوهرمم هرکاری براشون کنه برام مهم نیست چون بخوام گیر بدم می‌دونم یواشکی براشون انجام میده، پس بیخییییال

باوجود اینکه پدر و مادر من احترام شوهر منو دارن . بعد شوهرم اونجام نمیره 

ب مادرت بیاموز مثل مادرشوهرت رفتار کنه 

بعضی دامادها این شکلی هستن ، اگر برات مهم نباشه خودت بری کیفشو کنی عالی میشه

هیچ کاری نمیتونی بکنی، چون شوهرت پشت اوناست، تنها کاری که ازت برمیاد اینه که خودت هیچ کاری براشون نک ...

تو خونه چکار کنم . به شوهرم محبت کنم . خیلی نسبت بهش سرد شدم .اصلا حوصله ندارم پسر چهار ساله دارم 

من ده ساله دارم به همچین شوهری زندگی میکنم، ۸۰ درصد دعواهامون به خاطر خانوادش بود، دقیقا مادرشوهر من ...

راست میگی . بخدا اینقدر مهمانداری شون و کردم . خواهر شوهر ندارم جوری رفتار کردم مثل دختر باشم . ولی هرجا نشستم میگن عروس دختر نمیشه . جاریم کوچیکه بعد من من شش بار دعوتشون کردم بار آخری رستوران باغ دعوتشون کردم الان سه ساله ازدواج کردم از اینا تخم مرغ نیمرو ندیدم . ولی شوهرم یکبار خواست دعوتشون کنم گفتم نمیکنم چون اونا دعوتمون نکردن خلاصه دعوا شد ‌‌الآنم هر چند یکبار میگه مامان اینارو دعوت کنم منم میگم باشه . حالا مامان اون شش ماه دعوت نکرده هروقت میریم میگه اگه میشینبد غذا درست کنم .  

مکرو و مکرالله... مادرشوهرت مکاره، الان ک از شمال اومدن شما برنامه شمال رو بچین بعد جاریت بهت خبر ...

پریشب رفتیم خارج از شهر باوجود دعوا که شوهر م چرا نمیزاری مامانم و بابام بگم و من میگفتم چون جمع دوستای منن. نفهمیدن مارفتبم فرداس که هنوز اونجا بودیم مامانش بهش زنگ زد رفت یک گوشه صحبت کرد . اونجا فهمیده حتما . بخدا داداشم بهش گفتیم بیا بریم هم داداشم گفتم سر کارم هم عروسمون گفت درس دارم بعد زنگ زدن با مادرزنس که خالهم هست رفته بودن بیرون ولی اصلا مامانم بهش چیزی نمیگه که باز بره سر زنش دعوا راه بندازه . ولی مادرشوهر من با زبونش زندگیمو تلخ کرده 

تو خونه چکار کنم . به شوهرم محبت کنم . خیلی نسبت بهش سرد شدم .اصلا حوصله ندارم پسر چهار ساله دارم&nb ...

شورا دوتا چیزشون براه باشه حله ، یکی ک خودت میدونی ،دومی غذاشه سفره رنگی،غذای دلخواهش همراه با دسر و تزیین ، سالاد ترشی هرچی