2777
2789
عنوان

طرح کالابرگ

324 بازدید | 21 پست

خانوما یکی توضیح میده چی به چی شد من نفهمیدم😁

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

اره منم نفهمیدم

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکی بخاد میتونه بگیره هرکی هم نقدی میبری فروشگاه بهت ده قلم کالا هس میتونی انتخاب کنی الانم ۸۰ اضاف ...

یعنی به اون مبلغ 80اضافه شده

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
ب جای یارانه مواد غذایی میگیری

😕😕 

کارت جدامیدن؟ 

ن میگن همون کارت قبلی

خاک تو سرشون، لیاقت ما ارزاقه؟

اینا جز خودشون به فکر هیچکس نیستن 

ن میگن همون کارت قبلی

کاش جدا بود... شوهرم وام داره حسابهاش، مسدوده نمیتونیم از یارانه استفاده کنیم

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
ن ۸۰ درصورتی که ۳۲۰تومنش کالا بخری ۸۰ اضاف میشه باید کالا بخری تا ۸۰ اضاف بشه 

یعنی به همه 320هزار تومن میدن درسته 

به تعداد نفرات هم ربطی داره یا نه همه یکسان 320

بعد نفری80میریزن بهد خرید یا نه کلا80