2821
2789
عنوان

خونه ۳۰ متری

313 بازدید | 23 پست

۶ ساله ازدواج کردیم خیلی فداکاری کردم و اکثرا شوهرم قدرمو ندونسته داریم یه خونه میسازیم که تا پاییز تمومه الان جایی که مستاجریم صاحبخونه گفته پاشید شوهرم میگه بریم خونه سازمانی که دانشگاه میده اونجا یه بار رفتیم یه خونه ۳۰ متری بود بدون هیییچی و فوق العاده کهنه و کلی فلت اینطوری کنار هم

اگه هم بخوایم بریم نصف وسایلم باید ببرم خونه مامانم 

شوهرم چون داریم خونه میسازیم بریم اونجا من میگم نمیتونم بیام اونجا چون هم قدرشناس نیس و هم اینکه بعد ۶ سال زندگی اگه قراره برم تو سوییت آبروم جلو خانوادم میره بقیه خواهر براردارم وضع مالی خیلی خوبی دارن بالاشهر خونه دارن

من خودمو مقایسه نکردم ولی دیگه این مدلی هم نمیتونم باشم

خودمم شاغلم به همسرم کمک کردم تاحالا

منم بودم نمیرفتم 

بر چند وقت حالا؟ 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بعد از هر سختی راحتیه‌ عموی من رفت سرایداری‌ الان ببی چه خونه و ماشینی داره

میشه تاپیک اخرمو گزارش بزنید تروخدا عکس مونده زدید لایکم میکنید براتون صلوات بفرستم؟ببخشید اسی اینجا گفتم تایپک حذف بسته بود.😭

لا اقل خودت هوایه خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داش برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سر حال قدیمو راش بنداز  :) 
زیر یکسال

زیاده باز

اگه مثلا 2 3 ماه بود حالا ی چیزی

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
خوب واسه همیشه ک نمیخای بری بازخداروشکرکن داری خونه میسازی همه هم درجریانن خیلیاتااخرعمرشون توهمین خ ...

آخه یه پس انداز کمی داره و معمولا اینطوریه من به خودم فشار میارم اون تنبل میشه خودشو میندازه

چقد طول میکشه خونه آماده شه قرار نیس تواین مدت مهمونی بدی کسی بیاد

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز