2777
2789
عنوان

فضای خونه ی شمام گرم نیس😔

139 بازدید | 27 پست

منظورم از گرم بودن،صمیمی بودنه...

من و همسرم فقط چند ماهه مستقل شدیم ولی مثل دوتا هم خونه میمونیم، خیلی صحبت نمیکنیم، رابطه مون مرتب نیس(مثلا هر دو هفته یکبار)، تا دو تا جمله جدی با هم حرف می‌زنیم دعوامون میشه، ...

کلا مدت هاست که حوصله ی همو نداریم.... چرا بنظرتون؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه واقعا، حتی اگه بیکار هم باشیم گاهی حوصله ی همو نداریم

اين بده

حتما ى جاى كار مى لنگه كه خودتون بايد با هم صحبت كنيد و ببينيد ايراد از كجاست

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
مجردم برید مشاوره واقعا جوابگو هست  اگر شرایط دارید برید مسافرت

من خواستم برم مشاوره، یه جلسه هم با هم رفتیم، ولی همسرم به شدت مخالف بود، اون روز به خاطر مخالفتش هم اصلا جلسه ی خوبی برگزار نشد، مشاور گفت یه جلسه ی دیگه هم لازمع، ولی دفعه ی بعد فقط منو تا دفتر مشاور رسوند و خودش نیومد...

فقط پشیمانی و اعصاب خورد از مشاور برام مونده...

مثلا فیلم بگیر برا آخر هفته یا شبها اگر میتونه پیاده روی برید یا کتابی رو که خوندی کمیشو براش تعریف کن وقتی از جایی ناراحته همدل و هم زبون باش گارد نداشته باش محبت کن اگه دیدی بحث داره پیش میاد دیگه سکوت کن

شوخی کنید ،حرف مادر پدرا و خانواده هاتون رو تو خونه نیارید ،فیلم ببینید،برنامه تفریح بزارید ،برنامه ...

نمی‌دونم والا، حس میکنم با وجود همه ی این کارا بازم دل هامون با هم نیس

نمی‌دونم والا، حس میکنم با وجود همه ی این کارا بازم دل هامون با هم نیس

چرا امتحان کن،دلش رو به خونه زندگیش گرم کن،به نظرم این وظیفه خانومه که خونه رو گرم کنه ،بعدش میبینی که چقدر شوهرت وابسته شما و معاشرت با شما و محیط خونه شد

مثلا فیلم بگیر برا آخر هفته یا شبها اگر میتونه پیاده روی برید یا کتابی رو که خوندی کمیشو براش تعریف ...

همیشه سکوت میکنم،وقتایی هم که میخواهیم تفریح بزاریم معمولا مخالف همدیگه نظر میدیم، مثلا من میگم پیاده روی اون میگه دور دور با ماشین، من میگم بریم بستنی بخوریم اون میگه هوس فست فود کردم ...