2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا بیاین از دیشب نخوابیدم

186 بازدید | 18 پست

دیشب عشقم راجب ارایشم نظر داد فعلا طور ارایش کن و...بعد میگفت مثلا من یه دختری دیدم ابرو تتو داشته لب رژ داشته وخط چشم تتو نمیپسندم نچرال خوشگلی( این ویژگی دوست دختر قبلیش هست قدیما گفته بود)من اولش واکنشی نشون ندادم بی تفاوت گذشتم وبابت نظردادنش اظهار خوشحالی کردم

بعد یه بحث دیگه شد گفت فلان کار رو انجام بدیم همو دیدیم منم گفتم نه میترسم چون من فکر میکردم تو واقعا هرطور بشه میجنگی و مال همیم ولی خودت راجب اینده جدیدا همش میگی ببینیم چی میشه و....الانم زوده اینکارا واسه دوران عقدهست 

یهو برگشت گفت چرا باهمیم و...منم گفتم چرا ناراحت میشی سر ارایشم تو مقایسه کردی من ناراحت شدم ولی هیچی نگفتم گفت تو لیاقت نداری گفتم مثال و هرچی دلش خواست بهم گفت

ما تا خوب میشیم همچی رو خراب میکنی کاری میکنی دلسرد شم ازت و.....

گفت تو فقط ضدحالی تموم چتامون رو پاک کن لیاقت دوست داشتن ونظر دادن نداری خیلی ناراحت شدم

گفت اگه مهمم برات یه مدت تنهام بگذار 

واقعا خیلی حالم بده

خوب نظر داده چرا جبهه گرفتی

شوهر منم نچرال دوس داره 

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😑 بخاطر هیشکی از خط قرمزات نگذر

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸
اعتماد نکن بهش بنظرم:/ 

دقیقااااااا

میخواد با قهر کردن اسی رو وادار کنه که مطابق میلش رفتار کنه 

حالا ارایش که هیچی ولی بعضی خواسته های نامعقول دیگش.....

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸
اییییش پسره لاشیه عزیزم میخواد ازت سواستفاده کنه

و خیلی هم حرفه ای!😠

انسان ها گاها بسیار پیش آید که برای آن چه که آن ها را نخواهند زانوی غم بغل کنند و وقت آن است که تحولی ایجاد شود و تغییری تفکری که می تواند تاثیری مثبت و موثر در آینده و حال بگذارد را گرفت. 

روم نمیشه بگم اصلا (یه مدل از عاشقانه های بعد عقد)

خنگ بازی درنیاری وا بدی ها....

استفادشو میکنه میره معلوم ادم حسابی نیست