2777
2789
خانما من فردا سزارین دارم.. خواهش میکنم برام دعا کنید حالم خیلی بده.. هر کس تونست حتی یه صلوات برای ...

ای خدااااا.نترسسس.منم عیننن شمام.اسمش دیوونم میکنم.به این فک کن چاره ای نیس.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای خدااااا.نترسسس.منم عیننن شمام.اسمش دیوونم میکنم.به این فک کن چاره ای نیس.

من دومین سزارینم هست... ولی نمیدونم چرا برام سخته.احساس میکنم توان و انرژی دیگه ندارم. انگار بدنم دیگه نمیکشه.. خستم داغونم درد دارم حال روحیم خرابه. فقط دخترم سالم باشه دیگه هیچی نمیخوام..

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
تازه خوشبحالت دکتر قبول کرده سزارین شی.چیکار کردی؟

من دومین سزارینمه برای همین قبول کرد

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

من بچه اولم تا وقتی ک بدنیا بیاد حالت تهوع داشتم تواینم همینطوریم ولی ۱۳هفتمه هنوز

خداوند هر قلب محزون  و هر بنده شكرگزار را دوست دارد..♥️  میشه واسه نی نی کوچولوم صلوات بفرستید سالم بدنیا بیاد🥰
حتی اسمش تنمو میلرزونه.قبلی وحشتناک بود؟

نه وحشتناک که نبود ولی خب راحتم نبود.. اول سوند وصل کردن.. بعد رفتم اتاق عمل اونجا تو کمرم بی حسی زدن بعد دیگه دردی نداشتم تا نی نی به دنیا اومد.. بعد تا چند ساعت نباید سرمو تکون میدادم و وقتی برای اولین بار خدمه بیمارستان اومدن از جام بلندم کنن خیلی درد کشیدم.. دخترم سه روز رفت  nicu و من تنها برگشتم خونه و زار میزدم.. آخ که چقد گریه کردم برای دختر کوچولوم.الان فقط از خدا میخوام نی نی سالم باشه و با هم برگردیم خونه

من از وقتی باردارم ارزوم یه لیوان اب بخورم همش تشنم ولی یه جرعه هم ک میخورم بالا میارم هر چ غذا بخورم چ  حتی یه لقمه بالا میارم .. بنظرتون برم بیمارستان چند روز بستریم نمیکنن.. بستری کنن و سرم ضد تهوع بزنن اونجا حالم بهتر میشه??

مامان دوتا گل دختر زیبا♥️

ان شاالله عزیزم... صلوات فرستادم.. اسمتو بگو فردا موقع زایمانم برات دعا کنم

فردا زایمانته ؟ انشاالله ب سلامتی 🤩😍😍😍😍 چ ذوقی کردم خواهری 

مرسی ممنونم انشاالله حاجت روا شی قشنگم فاطمه هستم 😔

فردا زایمانته ؟ انشاالله ب سلامتی 🤩😍😍😍😍 چ ذوقی کردم خواهری  مرسی ممنونم انشاالله حاجت روا ...

بله عزیزم فردا صبح.. سلامت باشید فاطمه جان حتما برات دعا میکنم اگر قابل باشم

بله عزیزم فردا صبح.. سلامت باشید فاطمه جان حتما برات دعا میکنم اگر قابل باشم

انشاالله زایمان خیلییییی راحتی داشته باشی 

خیلی خیلی ممنونم 😔 دیگ از انتظار خسته شدم 

انشاالله زایمان خیلییییی راحتی داشته باشی  خیلی خیلی ممنونم 😔 دیگ از انتظار خسته شدم

برام دعا کن.. انشاالله هر چی خیر و صلاحته خدا سر راهت قرار بده