بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای خدااااا.نترسسس.منم عیننن شمام.اسمش دیوونم میکنم.به این فک کن چاره ای نیس.
من دومین سزارینم هست... ولی نمیدونم چرا برام سخته.احساس میکنم توان و انرژی دیگه ندارم. انگار بدنم دیگه نمیکشه.. خستم داغونم درد دارم حال روحیم خرابه. فقط دخترم سالم باشه دیگه هیچی نمیخوام..
دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔
نه وحشتناک که نبود ولی خب راحتم نبود.. اول سوند وصل کردن.. بعد رفتم اتاق عمل اونجا تو کمرم بی حسی زدن بعد دیگه دردی نداشتم تا نی نی به دنیا اومد.. بعد تا چند ساعت نباید سرمو تکون میدادم و وقتی برای اولین بار خدمه بیمارستان اومدن از جام بلندم کنن خیلی درد کشیدم.. دخترم سه روز رفت nicu و من تنها برگشتم خونه و زار میزدم.. آخ که چقد گریه کردم برای دختر کوچولوم.الان فقط از خدا میخوام نی نی سالم باشه و با هم برگردیم خونه
دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔
من از وقتی باردارم ارزوم یه لیوان اب بخورم همش تشنم ولی یه جرعه هم ک میخورم بالا میارم هر چ غذا بخورم چ حتی یه لقمه بالا میارم .. بنظرتون برم بیمارستان چند روز بستریم نمیکنن.. بستری کنن و سرم ضد تهوع بزنن اونجا حالم بهتر میشه??