2777
2789
عنوان

بچه ها ممنون میشم کمکم کنید

126 بازدید | 9 پست

سلام.  من سه ساله  ازدواج کردم خیلی هم با شوهرم  عاشق همیمم و اینو هم مطمعنم ک واقعا شوهرم دوسم داره خیلی برام زحمت میکشه ولی یه مشکلی که هست اصلا نمیزاره من نزدیک گوشیش بشم چه برسه به اینک گوشیش بردارم 

چند وقت پیش اتفاقی بدون اینک خودش بفهمه گوشیش برداشتم و تو تلگرام رفتم  و اینم میدونستم بخاطر اینکه ازمون کارمندی دادگستری داده بود یه گروه داشتن  دیدم با یه خانمی چت کرده  و با خانمه هم تو گروه اشنا شدع؛    ( همسرم کارمند دادگستریه)   ولی شماره اون خانوم اصلا سیو نداشت و از شوهرم بزرگتر بود به اون خانومه هم گفته  ک متاهله   و چتاشون اصلا اونطور نبود ک باهم دوست باشن ولی یه جوری بود ک با هم  راحت بودن شوخی میکردن؛  دربارع کارشون چت میکردن 

بنظرتون این میشه خیانت 🥺🥺🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه شروع خیانت باشه،حتمااااا ی چیزی تو گوشیش هست ک نمیزاره شما بری سر گوشیش،شوهرت سر گوشی شما هم می ...

نه اصلا دور گوشی من نمیره میگ من بهت اعتماد دارم اینو مطمعنم

باهاش خیللی جدی در مورد این موضوع حرف بزن تا دلت آروم بشه

باش حرف میزنم میگ من واقعا دوست دارم و اینم میدونم چون من خیلی حساسم رو اینک با کسی شوخی  کنه با دوستاش  من ناراحت بشم گوشی دور میکنه  من حس میکنم رو همین ناراحتی من حساس شده  ولی رمزشو بهم میگ  ها