2777
2789
عنوان

دیشب خواب بد دیدم تا الان بیدارم💔🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 53 پست
اهم وقتی بهش گفتم منظورمه کلا خواب ت تعبیر بدی نداره حتی اگه خودت م بد تعبیر ش کنی یه صدقه بده و دیگ ...

ولی ببین خیلی استرس گرفتم اخه ببین توی خابم نمرده بودا بنب اصن خودش توخابم نبود ی صدایی اینو بهم گفت خاب دیدم ک ی صدایی داره اینو میگه بهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی ببین خیلی استرس گرفتم اخه ببین توی خابم نمرده بودا بنب اصن خودش توخابم نبود ی صدایی اینو بهم گفت ...

به خدا جدی میگم چرا فک میکنی نفهمم؟😂همون اول اول ش گفتی بهم که خواب دیدی یکی گفته چهار ماه دیگه فوت میکنه ببین از خواب دندون افتادن بدتر نداریم که داریم؟؟ به هر تعداد دندونی که بیفته از عزیزانت فوت میشن دوبار همچین خوابی و دیدم ولی به محض بیدار شدن صدقه داد م و دیگه م بهش فک نکردم و با این که میدونستم تعبیر ش چی میشه خودم این تعبیر رو زدم که ذهنم درگیر بوده دلیل دیگه ای نداشته و همین م شده کلا خواب تو چه شخص مرده باشه دور از جونش چه نه تعبیر شم که خوبه غم نداره خواب بوده وحی که نکردن بهت بچه 😂

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.

مرگ در خواب نشانه طول عمر زیاده اون شخصه. پیام‌های خواب مستقیم نیستن. خاله من ۱۵ سال پیش یکی بهش میگه در ۳ آذر امسال میمیری. هنوز که هنوزه داره زندگی میکنه، توی این مدت کلی از اطرافش فوت شدن ولی ایشون الان خیلی سلامته.