2777
2789
عنوان

قلب

191 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من ۲۲ساله هستم از تبریز استرس اینا زیاد دارم قبلا هم افسردگی و کم خونی داشتم الان نزدیک یک ساله من تپش قلب و درد قفسه سینه دارم وقتی تپش قبلم کمتر میشه میزنه به قفسه سینه ام سوزش دارم میشه منو راهنمایی کنید چی کار کنم کدوم دکتر برم می خواستم روانپزشک برم واسه افسردگیم چون برگشته بغض گلمو خفه می کنم ولی نمی تونم گریه کنم از یه طرفم تپش قلب و سوزش قفسه سینه دارم نمیدونم نوار قلب برم دکتر قلب وعروق برم ممنون میشم راهنمایی کنید منو

اول برومتخصص قلب  انشاءالله چیزی نیست وزودخوب بشی ،من عصبیم وحتی کارم ب بستری شدن تو آی سی یوکشید،ولی متخصص قلب گفت قلبت نیست  شدیدا اعصابت خرابه میزنه ب قلبت ازاسترس واضطراب وفشارهای عصبی 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روانپزشک رو بزار واسه مراحل بعد.

اگه از بابت سلامتیت خیالت راحت بشه پنجاه درصد استرست کم میشه 

پس اول پیگیره مشکل جسمانیت شو برو پیش متخصص قلب و متخصص گوارش 

اگه گفتن چیزی نیست پس احتمالا علایم عصبیه و باید بری پیش روانپزشک.

آدم وقتی از جهان می‌ترسد به دیوار تکیه می دهد.
روانپزشک رو بزار واسه مراحل بعد. اگه از بابت سلامتیت خیالت راحت بشه پنجاه درصد استرست کم میشه  ...

عزیزم مرسی مراجعه کردم روانپزشک بعد چند ماه تشخیص دادن پانیکه خفگی تپش قلب درد قفسه سینه حس مرگ حس غش ترس نگرانی لرزش سر و بدنم پانیکه تحت درمانم یک ماهه درمان رو شروع کردم

ورزش خیلی به نشاط و کم شدن اضطراب کمک میکنه مخصوصا شنا... مراقب خودت باش خیلی زیاد سنی نداری گل خانوم. اگه پزشک طب سنتی خوب میشناسی برو پیشش طبیعت احتمالا تغییر کرده ... پیش مشاور روانشناس رفتار درمانی بری بهتره تا روانپزشک چون روانپزشک فقط قرص میده و خلاص.هیپنوتیزم هم میتونه موثرباشه(روانشناس انجام میده(