2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بایدببینید نوع رابطه شما چطوری بوده

رابطه نبوده مثلا چند نفر میان جلو با رفتارشون ثابت میکنن خیلی ازت خوششون اومده بعد یه اتفاق پیش میاد ناخواسته دور میشین از هم 

یعنی بخاطر انرژی منفی که دارم دور میشن؟

شک نکن 

ذهن ناخودگاه انرژی_خیلی قشنگ جذب میکنه

مثلابگو خدایاشکرت ک عشقم(اسمش بگو)دوسم داره

خدایاشکرت *اسمش*دلتنگمه..

خدایاشکرت....بهم ابرازعلاقه میکنه دوسم داره 

زندکی خوبی باهم داریم

کائنات دس ب دس هم میدن و این باورو ب یقین و واقعیت تبدیل میکنن

تمام دنیا بر پایه انرژی+میچرخه خوشگلم❤️😘

خدایاشکرت...❤️

چون مناسب نبوده! مناسب فقط این نیست که موفعیت و شغل و درآمد و حتی اخلاق و رفتارش همونیه که شما بخواید ( حتی به فرض اینکه شما هم هم‌کفو طرف باشید) مناسب باید وفادار باشه بخواد بمونه! وگرنه سیل نمیاد آدمو دور کنه که :

دلم گرمایِ دستی در هوایی سرد می‌خواهد
سراغ از عشق می‌گیرد ، گمانم درد می‌خواهد!

چه می‌شد بر سرِاحساس ِ خود مردانه می‌ماندی!؟
همین مردانه ماندن هم ، گمانم  مَـرد می‌خواهد!

هرکی به ما می‌رسه دکترای "حق با اونه" داره! 

حالامن از دست این مردا چ کنم میرم پارک میان حالا چیزی نیستا شوهرمم هست میترسم دعوا شه 

امروز یکی نشست روبروم حرفامونم گوش میداد هیچ سگ محلش کردم ۱ساعت نرفت اخرش فک کنم دیگ دست ب اب گرفت رفت 

ای کاش من جات بودم 😁

پس یجا مشکله خوب فکر کن ببین کجاس

هیجا اخه چندبار با دوستم یه رستوران رفتیم گارسون ازم خوشش اومده بود منم ازون آخرش ک خواستیم بیاییم بیرون اومد جلو باهامون حرف زد فقط ب من نگاه می‌کرد خیلی ذوق داشتم دفعه بعدی ک رفتیم گفتن اخراج شده:///دیگ ندیدمش 

حالا این یکیشع😂

شک نکن  ذهن ناخودگاه انرژی_خیلی قشنگ جذب میکنه مثلابگو خدایاشکرت ک عشقم(اسمش بگو)دوسم داره خ ...

اخه کسیو ندارم عزیزم اینا همشون در حد کراشن ک میشه گفت با رفتاراشون نشون میدم خیلی ازم خوششون اومده اینو دوستام هم متوجه میشن ولی یهو دور میشن