2777
2789
عنوان

دوس داشتین تو روستا زندگی میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 56 پست
این مدل زندگی فقط برای کوتاه مدت خوبه. من نزدیک یه سال تجربه کردم.. اختلاف فرهنگ هم خیلی آ ...

من چندین سال ازتهران بخاطریه سری مسایل و کاراومدم یه شهرمرکزاستان نیست ولی بزرگه کلی روستاوابسته بهش داره خیلی اختلاف فرهنگی اذیتم میکنه خیلی دیدم عوض شده نسبت به روستاهاوشهرهای کوچیک برامسافرت خوبه ولی برازندگی سخته شایداگه تمام اقوامم تویه خونه زندگی میکردیم بازاینقداطلاع شخصی منونمیدونستن باورکن یه باریکیشون توخیابون دیدم گفت ماهیانه شدی گفتم چطورگفت ازپوستت وقیافه ت فهمیدم سرچ کردن پیچ اینستاموپیداکردن حتی نظراتم میخونن مثلاهرجامیرم یکیشون جلوم یاپشت سرمه ازتونایلون خریدم ازدرزلای درمیدونن من چی میخرم مصرف خوراکم چیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چندین سال ازتهران بخاطریه سری مسایل و کاراومدم یه شهرمرکزاستان نیست ولی بزرگه کلی روستاوابسته بهش ...

میفهمم چی میگی عزیزم. اصلا نمیشه با سفر آدما رو و قابلیت زندگی تو شهرها رو تشخیص داد. من هم از تهران اومدم خیلی  رفتارا برام سخت بود چه قشنگ گفتی دقیقا کل سوال های خانواده و فامیل و همکار رو در طول عمرم روی هم میذاشتی به اندازه سوال هایی که اینجا ازم شد نمیشه. 

قصد ندارم جمع ببندم اما یه جاهایی رشد فرهنگی پا به پای رشد اقتصادی (به واسطه بالا رفتن قیمت زمین و ملک)پیش نرفته و این به نوعی تعارض ایجاد کرده.

کلن زندگی کردن تو جایی که مردمش خیلی با هم مشکل دارن اما تحمل کوچکترین نقدی رو بیرون از شهر خودشون ندارن جالب نیست.  

بله خیلی دوس دارم ب شرطیکه ی روستای سرسبز و خوش آب و هوا باشه

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

میفهمم چی میگی عزیزم. اصلا نمیشه با سفر آدما رو و قابلیت زندگی تو شهرها رو تشخیص داد. من هم از تهران ...

چقدقشنگ فهمیدی منوپس همدردیم.اینکه قیمت زمین وملکاشون بالارفته ولی رشدفرهنگی نه.واینکه باهم مشکل دارن کافیه یه نقد ازکسی که ازشهرشون نباشه بشه همه میشن تیم و......امیدوارم یه روزی همه جای ایران رشدفرهنگی پیداکنه همه جایکپارچگی باشه فک کنم ایران جزمعدودکشوزهایی باشه که هرشهروروستاش زبان فرهنگ واداب خاص خودشوداره میگن هندهفتادوملته به نظرم این لقب بیشتربه ایران میخوره 

چقدقشنگ فهمیدی منوپس همدردیم.اینکه قیمت زمین وملکاشون بالارفته ولی رشدفرهنگی نه.واینکه باهم مشکل دار ...

قربونت عزیزم. آره منم هم همین حس رو داشتم که تجربه مشترک داریم و هم دردیم. 

قبل از این تجربه همه ی آدما به یه اندازه برام محترم بودن ااما الان فهمیدم به قول شاملو سالاد که نیست که همه آدما با هم یکی باشن. 

اونی که نوکیسه و تازه به دوران رسیده هست نه مال نه تحصیلات نه ادای همه چیزدانی نمیتونه ازش یه آدم حسابی بسازه کافیه عصبانی بشه یا یه جایی کم بیاره اونجاست که اصل خودش رو نشون میده. 

یه چیزی در لفافه میگم میدونم خوب میگیری جریان رو

بدترینشون اونایی هستن که میخوان از فرهنگ و سبک زندگی  که بلدش نیستن تقلید کنن اما عین تنسی تاکسیدو اصل موضوع رو نگرفتن. 

این گروه ببشتر در مقابل آدم گارد میگیرن.

روز خوبی داشته باشی عزیزم❤️ 

2790
2778
2791
2779
2792