2777
2789
عنوان

دوس داشتین تو روستا زندگی میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 56 پست
الان دیگ این جوری نیستن تا اون جا ک من دیدم البته فرق میکنه روستا با روستا

چرااینطورین هنوز من تفریحی میرفتم باچندخانواده دوست شدم یعنی احساس میکنم توقرن قبلی گیرکردن همش غیبت ودخالت آدمای خوبین ولی خوب همه چیزعیبه براشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روستای ما عین شماله دوست داداشم اومده بود میگفت شما خونتون عین شماله دیگه چرا میری تفریح شمال🥰

وآقا به قول شوهرم شمالی ها تو مسافرت ما زندگی میکنن 

من عاشق جویبار و روستاهاشم 

داداشم اونجا دانشگاه قبول شد خونه گرفته بود تند تند میرفتیم عالیییی بود 

ولی روستای خودمون کویرِ 

خواهش میکنم  درصدا کنکور ۱۴۰۱  ریاضی ۲۵  زیست ۵۰  فیزیک ۴۴  شیمی ۴۱

آفرین واقعا.  ممنونم

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...
بخاطر اینه همه باهم فامیل و همو میشناسن و فضاشون کوچیکه 

حالااینافامیل نبودن ولی مثلامیگفتن دخترفلانی روهیجکس ندیده ازبس خوبه یعنی دخترنبایددرمغازه بره پارک بره باخانوادش هیچ جانره حتی خانمهانبینن که خوب باشه😑یامیگفتن حتی ازتواتاق هم نمیادبیرون مامیریم خونشون یاازهرجمله شون میگن فلانی خرابه حالاخراب ازنظرشون چی بودرفته میوه بخره مغازه دارگفته قابل نداره اون گفته خواهش میکنم زندگیشون خواب کارخونه تی وی بعدازاین روستاهانیست که حیوون داشته باشن دوراوفتاده نیست 

حالااینافامیل نبودن ولی مثلامیگفتن دخترفلانی روهیجکس ندیده ازبس خوبه یعنی دخترنبایددرمغازه بره پارک ...

خب همینه چون کوچیکه وهمه روهم شناخت دارن میگن اگه بزرگ مثل شهرو کسی و نشناسن از کما بدونن کی به کیه

خب همینه چون کوچیکه وهمه روهم شناخت دارن میگن اگه بزرگ مثل شهرو کسی و نشناسن از کما بدونن کی به کیه

آره خیلی بده اینطوریه.ولی به نظرم ادماهموبشناسن بایدبیشترهواهموداشته باشن خداشاهده بارهاخیلی چیزاازکسایی دیدم ولی خودموزدم به ندیدن اون شخص رنگش عوض شدمن اونوبایه نفردیدم ولی من خودموزدم به علی چپ کلادوست ندارم بازندگی دیگران کاری داشته باشم گذشته ازاون میگم افکارشونم قدیمی بایکی ازاونادوست شدم گفت دوست دارم منم باتوربیام جاهای دیگه گفتم یه تورهست فلان جامیخوای باهم بریم گفت پسرهم هست گفتم شایدباشه تورکوه وابی معمولاپسرمیادمیگفت بعدپسراجیکارتو ن میکنن 😂😂گفتم یعنی چی ؟میگفت نمیان سمتتون آذیت کنن یاحرف نمیزنن گفتم سوالی پیش بیاد شایدبپرسن لیدرهست اونجا نمیزاره کسی بی احترامی وتعرض کنه.میترسیدمیگفت نه ممکنه پسراتوکوه بلایی سرمون بیارن حالاچندبارگفتم نصف بیشترخانواده وخانمه یکی دوتاپسرهم شایدباشه دختره هم چهل سال سنش بودبچه سالم نبود

2790
2778
2791
2779
2792