2789
عنوان

رفرنس | reference

484 بازدید | 4 پست

سلام 🌺

دوستان چند وقتی هست که توی سایت بعضی کاربرها بدون ذکر منبع معتبر شروع می‌کنن نظرات علمی میدن و با هم بحث می‌کنن و وقتی کم میارن به جای رفرنس آوردن با توهین میخوان سر و ته قضیه رو هم بیارن

در ۲۴ ساعت اخیر دوتا تاپیک به چشم من خورد 

یکی مفید بودن یا مضر بودن شیر و دیگری تشخیص وجود یا عدم وجود هایمن

در این‌جور شرایط شما باید بابت نظری که دارید رفرنس بیارید 

حالا چطوری؟ اینطوری👇

🔴مقاله‌های منتشر شده در نشریات:

نام خانوادگی و حروف اول نام کليه نويسندگان "عنوان مقاله" نام نشريه ادواری، نام ناشر، شماره مجلد ( در صورت وجود) شماره نشريه، صفحات از-تا، سال انتشار

🔴ارجاع دادن به کتاب:

نام‌ خانوادگی نويسنده يا نويسندگان ( مترجم) ، نام کتاب، شماره چاپ، نام ناشر، سال انتشار

ساده‌ترین راه هم این هست که آدرس صفحه اون پژوهشگر یا ژورنال رو کپی پیست کنید تا بقیه برن بخونن

**نگارش منابع رو‌ خیلی کامل توضیح ندادم چون قرار نیست اینجا مقاله بنویسیم ولی دوستانی که  پست‌ها و‌ تاپیک‌های علمی میذارن بهتر هست که یه منبع معتبری داشته باشن **

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

واقعا کیف میکنم افراد باشخصیت و فهمیده ای مثل شما هستن♥️👏🏽

کاش مسائلی که بیان کنین رو بتونن درک کنن دوستان😬

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

نصف اعضای این سایت میخوام رو مینویسن میخام! بعد تو آموزش رفرنس نویسی میدی  

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واقعا کیف میکنم افراد باشخصیت و فهمیده ای مثل شما هستن♥️👏🏽 کاش مسائلی که بیان کنین رو بتونن درک ک ...

مرسی عزیزم؛ لطف دارید❤⚘

نصف اعضای این سایت میخوام رو مینویسن میخام! بعد تو آموزش رفرنس نویسی میدی    

واقعاً درسته😅