2777
2789
عنوان

لطفا بیایییییید کمک🥲😂

82 بازدید | 11 پست

دوستان میخوام نظرتونو درباره ی دوتا رشته بپرسم...

اولی مهندسی معاری نقشه کشی،

دومی مهندسی معماری داخلی،

اولا اگر خودتون یا آشنایانتون توی این زمینه تجربه دارید در امدتون چطوره؟

دوما نظرتون درباره ی پرستیژ کاریش چیه؟ 

خیلی گیر کردم بین رشته ها فعلا همینا نظرمو جلب کردن🥺🥲خواهشااااا نظرتونو بهم بگید (:

من دالخیم درسش شیرینه ولی خب خیلی تمیز کاریو دقت میخاد البته یکم خرجم داره

چه امکاناتی لازم داره؟ چقدر هزینه کردی شما؟ نظرتون درباره ی اینده ی شغلیش چیه؟

(ببخشید سوالات خصوصی پرسیدم اما خب بحث ایندمه)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه امکاناتی لازم داره؟ چقدر هزینه کردی شما؟ نظرتون درباره ی اینده ی شغلیش چیه؟ (ببخشید سوالات خصوصی ...

ببین من خودم یازدهمم 

فعلا تا 1تومن افتاده 

درباره شغلشم خودت باید جنم کار داشته باشی

فیزیک و ریاضی داره که ریاضی اسونه و فقط دهم دارین فیزیک فک کنم حذف میشه کلا از بین این دو تا ترس نداشته باش چون اسونه 

من دو ساله بخاطر مشکلات خانوادگی ول کردم ولی میخام بخونم بعد اینه بهت بگم بگه هایی ک قراره بخریم گرونه کلا رشته خوبیه برای کارشم باید خودت جنم داشته باشب

فقد درسای تخصصی و اتوکد سخته که اونم باید خودت بخای

ببین من خودم یازدهمم  فعلا تا 1تومن افتاده  درباره شغلشم خودت باید جنم کار داشته باشی ف ...

درسم نسبتا خوبه... خودم نقشه کشی رو دوست داشتم یه طورایی اما بهم میگن به داخلی هم فکر بکنم... چقدر باهم تفاوت دارن!؟

بازار کاری هاشون چطور😔😂عذرخواهم زیاد سوال پیچ میکنم متاسفانه اطرافمون کسی اطلاعات آنچنانی نداره

درسم نسبتا خوبه... خودم نقشه کشی رو دوست داشتم یه طورایی اما بهم میگن به داخلی هم فکر بکنم... چقدر ب ...

راستش من بین این دو زیاد نمیدونم فقط به تنها این رشته نه هر رشته دیگه زبون داشته باشی کارت درسته بنظرم هر چی که علاقه برو شخصا خودم این رشته دوس دارم به اجبار پدرم رفتم رشته شیرینه من مثلا داخل دانشگاه میخان برم مهندسی‌ برای همین میگم قشنگ تحقیق کن بعد انتخاب کن به نظر دیگران اصلا اهمیت نده چون این آینده توعه

راستش من بین این دو زیاد نمیدونم فقط به تنها این رشته نه هر رشته دیگه زبون داشته باشی کارت درسته بنظ ...

خیلییییی ممنونم بابت کمکت گلم((((:

خیلی رو انتخابم تاثیر گذاشت