2777
2789
عنوان

بهترین مرکز کاشت ناخن در کرج

17097 بازدید | 43 پست
سلام به همه خانومای گل نی نی سایتی,میخواستم برای کاشت ناخن به یه مرکز کاشت خوب تو کرج برم که هم کارشون خوب باشه و هم موادش محکم باشه,در ضمن خوش اخلاقم باشن پرسنلش,طبق تحقیقات از چندتا از آشناهام,مرکز کاشت دخترایرونی تو سیزدهم گوهردشت رو بهم معرفی کردن,میگن خیلی خوبه,چون من اصلا کار ویدارز رو قبول ندارم,قلنبه سلنبه و بی دقت کار میکنن,من یه بار اونجا رفتم پشیمون شدم,حالا میخوام بدونم کدومتون دخترایرونی رفتین و آیا راضی هستین,کلا هر اطلاعاتی دارید بدید ممنون میشم.
سلام عزیزم,اصلا شک نکن,الان بهترین مرکز کاشت کرج,دخترایرونیه,همه می دونن,خیلی حرفه ای هستن پرسنلش,در مقایسه بابقیه مرکزا,عین کار تولیدی در مقابل کار بوتیکی هست,من کاشت کردم اونجا,ببینی باورت نمیشه کاشته,انگار ناخن خودمه.

بهترین و حرفه ای ترین ناخنکار نه تنها در کرج ، بلکه در کل ایران ، فهیمه جون در مرکز کاشت دخترایرونیه . شک نکنید . فقط کافیه یه بار امتحان کنید . امکان نداره که دیگه زیر دست کسی بنشینید . 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تهمینه جون توی مرکز کاشت دختر ایرونی کارش عالیه من اولین بار رفتم پیشش طراحیشم عالیه

کار تهمینه خانم رو ندیدم , ولی طراحی های فنول جون بی نظیرن , البته تو کاشت ناخن حرف اول رو فهیمه جون می زنه تو دختد ایرونی ولی درسته مرکز کاشت هم دختر ایرونی هم بچه هاش خوبن . 

تهمینه جون توی مرکز کاشت دختر ایرونی کارش عالیه من اولین بار رفتم پیشش طراحیشم عالیه

نیلهانا جان , تهمینه که اصلا تو دختر ایرونی کار نمی کنه , یه مدت آزمایشی اومده بود , کارهاشم اصلا خوب نبود , فهیمه جون که اصلا ازش راضی نبود . الان هم رفته از اونجا , فکر کنم به توافق نرسیدن چون فهیمه جون خیلی حساس و وسواسیه روی کار ناخنکارها . 

الان برو مرکز کاشت ببین چه می کنند . طراحی های جدیدشون بی نظیره . حتما برو امتحان کن . 

هر سلام سرآغاز دردناک یک خداحافظی است 
نیلهانا جان , تهمینه که اصلا تو دختر ایرونی کار نمی کنه , یه مدت آزمایشی اومده بود , کارهاشم اصلا خو ...

عزیزم اولا اصلا اینطور  نیست  نمیدونی صحبت نکن تهمینه جون خودش ازونجا زد بیرون  چون خیلی محیط بدی داره اونجا من میشناسمش کامل و مدتیه مشتریشم اولین بارم همون سالن اومدم کارشو دیدم بعدشم من خودم از کار فهیمه راضی نیستم اون کیه که بخواد از دیگران راضی باشه خوبه که کلی از مشتریاش هم اومدن پیش  تهمینه و دنبالش میگردن شمل خودت داری  تبلیغ پیجشونو میکنی معلومه از دار و دسته خودشونی من خودم کراتینه کردم سالن دختر ایرونی  و این دفعه زد تمام موهامو خراب  کرد توروخدا بسه دیگه انقد برا کسی  نزنید خوبه من خودم میدونم  کارشون چطوره و الکی ۸۰۰ هزارتومان  پول از من گزفت  کراتینه نکرد هیچ موهامم سوزوند شما یا اطلاع نداری واقعا یا مسوول تبلیغاتی  چون دیدم رفتی هی تو سایت تبلیغ گذاشتی من خودم کار تهمینه جونو خیلی دوست دارم و خودمو کلی از دوستا و خانوادمم مشتریش شدیم این فقط حرف  من نیست عزیزم

عزیزم اولا اصلا اینطور  نیست  نمیدونی صحبت نکن تهمینه جون خودش ازونجا زد بیرون  چون خ ...

تهمینه جون رفته ازونجا کاملا درسته من دوتا از خواهر شوهرام مشتریش هستن اتفاقا اونا ی بار میرن تو اون سالن پیشش و خیلی هم از کار تهمینه خانم تعریف میکنن من هم فهیمه جونو میشناسم برخوردی باهاش نداشتم اما خودش خیلی هم از تهمینه تعریف میکرد اما خب الان تهمینه جون خودش سالن زده واسه همین از مرکز کاشت دختر ایرونی  رفته الان تو سالن خودشه

نیلهانا جان , تهمینه که اصلا تو دختر ایرونی کار نمی کنه , یه مدت آزمایشی اومده بود , کارهاشم اصلا خو ...

عزیزم تهمینه خانم من خواهرشوهرام پیشش میرن کارشم خوبه الانم خودش سالن زده مدتی  اونجا  بود اما چون خودش میخواست سالن بزنه رفت اتفاقا  کارشم عالیه مشتریاش که خیلی ازش راضی  ان و سرش  شلوغه تازه افتتاح سالن خودش ببین چه خبره الان سالن خودش سه راه گوهردشته  اما سالن های دیگه هم کار میکنه  خیلی دختر  زرنگیه منم میخوام  برم پیشش یاد بگیرم  انشاءالله  پسرمو  از شیر بگیرم  میرم پیشش چون قیمتاش عالی

عزیزم  پشت سر ادمای موفق حرف زیاده تهمینه جون خودش سالن زده  واسه همین ازونجا رفته ، ناخن کارت هرکی هست بجای اینکه دروغ بگه میتونه هرکی  میاد پیششو با حرف دروغ و نابجا نگه داره؟ من ناخن کارمو دوس دارم تعصبشو میکشم دیدم هم شما هم دوس داری تبلیغ دوستتو بکنی خب بکن کسی جلوتد نگرفته والا منم حرف راجب  اون سالن زیاد شنیدم اما حالا کاری  نداریم تهمینه کارش عالیه بدون  چون موفقه دشمناش میسوزن میگن ی بار کارشو امتحان کنن میفهمن عزیزم ، اتفاقا  من اصلا کار  دختر ایرونی فهیمه رو دوست ندارم و نمیام پیشش خیلی کنده و قیمتا بالا طراحی محدود خب فهیمه هم اصلا از نظر من کارش خوب نیست و افتضاحههههه  حالا شما چطور میپسندی  مبارک ت باشه هه حسادته همش بخدا تو دل ناخن کارا  اونم اونا  ک سنشون بالاس مثل  فهیمه میسوزن پیشرفت امثال تهمینه جونو  میبینن

عزیزم  پشت سر ادمای موفق حرف زیاده تهمینه جون خودش سالن زده  واسه همین ازونجا رفته ، ناخن ...

به سلامتی خانم .

والا ما که از دهن فهمیمه جون چیزی نشنیدیم , هرچی شنیدیم از زبون مشتری ها بود . 

حالا شما که یا خود تهمینه ای یا از دوستهاش اومدی اینجا چیو تخریب کنی ?

فهیمه جون بیشتر از ۱۷ ساله که اینکاره است , قد سن تهمینه خانم تجربه داره , تهمینه خانم هم که هنرجو و کارآموز خودشون بوده , زشته به خدا اینکارا .

اخلاق حرفه ای داشته باشید . 

دعکاهای کاریتون.رو اینجا نیارید . 

عزیزم تهمینه خانم من خواهرشوهرام پیشش میرن کارشم خوبه الانم خودش سالن زده مدتی  اونجا  بود ...

به سلامتی خانم ..

مبارکشون باشه 

موفق باشن همه . ولی خب من خودم مدتهاست که مشتری دختر ایرونی هستم و تمام کارهاشون رو هم می پسندم . طبیعتا از اون چیزی که خودم تجربه کردم تعریف می کنم . 

شمام موفق باشین تهمینه جون . 

عزیزم اولا اصلا اینطور  نیست  نمیدونی صحبت نکن تهمینه جون خودش ازونجا زد بیرون  چون خ ...

چی میگی تو واسه خودت ?

محیطش بد بود , سنشون زیاده , بچه جون یه کم سیاست داشته باش اقلا , از دور داد میزنه خودت تهمینه ای , رفتی کارآموزی پرتت کردن بیرون بس که کار و اخلاقت مزخرف بود باهات قرارداد نبستن داری می سوزی , کم مونده فحش ناموسی بدی .

خب باشه تو خوب , تو خوش اخلاق , کارت هم درسته , منکه اصلا ندیده بودمت , ولی والا هر کی زیر دستت نشسته بود ازت شکایت داشت , مریم که اومده بود به فهیمه جون می گفت من ده ساله مشتری شمام , اصلا توقع نداشتم همچین کسی رو بیارید اینجا , یه کلمه فهیمه جون ازت بد نگفت ... 

عجب آدمی هستی تو ... نمک خوردی نمکدون میشکنی اینجوری ?

خجالت بکش , سنشون بالاست نمیتونن تو رو ببینن ?

محیطش بده ? 

اونموقع تو خوبی ?

برو بچه , انقدر چیپی که اصلا بیخود باهات هم کلام شدم . 

خاله زنک , دوزاری ... 

میخوای تبلیغ کنی تبلیع خودت رو بکن , سالنی رو که قد سن تو تجربه داره زیر سوال نبر 

چی میگی تو واسه خودت ? محیطش بد بود , سنشون زیاده , بچه جون یه کم سیاست داشته باش اقلا , از دور داد ...

سلام تینا جون 

فکر نمی کنی یه کم زیادی عصبی شدی ?

خب تهمینه خانم هم به دلایل شخصی خودش میخواد برای خودش تبلیغ کنه , بله به نظر من هم رفتارش اصلا حرفه ای نبوده , دوتا اکانت ساخته و میخواد خودش رو معرفی کنه . خیلی هم عالی . 

ولی تخریب جایی که آدم نون و نمکش رو خورده خیلی بده . 

البته من ایشون رو تو سالن دیده بودم و فکر نمی کردم همچین آدمی باشه . اما دنیاست دیگه .

عیب نداره .

ولی تو هم تند رفتی عزیزم . در هر حالی باید ادب رو رعایت کرد .