2777
2789
عنوان

مشکل روانی

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 38 پست
قبل ازدواج بردیمش روانپزشک دارو داده بود آرامبخش و اینا...الام حدود دوساله ازدواج کرده امشب شوهرش به ...

هر حالتی که داره مربوط به محیطیِ که درونش بزرگ شده

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
آره قبلا کمتر بهش توجه میشد... یکم هم مورد تمسخر بقیه قرار می‌گرفت ولی از وقتی فهمیدیم بیشتر بهش توج ...

گاهی انقدر حرف های دیگران تاثیر گذارن که طرف به همچین حال و روزی میوفته ...

اینکه میگه یه بازیگر معروف عاشقم بوده

صرفا خیالبافی و تصور ذهنشه برای اینکه بفهمونه منم خوبم

منم ارزشمندم ..

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گاهی انقدر حرف های دیگران تاثیر گذارن که طرف به همچین حال و روزی میوفته ... اینکه میگه یه بازیگر مع ...

الهی بگردم ...الان واس خوب شدن حالش چیکار کنیم.؟

شوهرشو دوست داره ....دوست نداره زندگی شو خراب کنه

من خیلی دوس دارم کمکشون کنم بگو لطفا چجوری میشه

بهش کمک‌کرد

خدایا شکرت 
چه ترسناک؟ نمیترسی از زندگی باهاش؟

چرا راستش .فقط دارم تحمل میکنم.جالب اینجاس ک وقتی آرومه عین فرشتس .برا همین پدرمادرم پشتم درنمیان.

ولی خودم بخاطر کاراش و حرفاش نمیتونم عین اوایل دوسشداشته باشم.فقط مجبورم ک بسازمو تحمل کنم 

الهی بگردم ...الان واس خوب شدن حالش چیکار کنیم.؟ شوهرشو دوست داره ....دوست نداره زندگی شو خراب کنه ...

نمیدونم..

فقط باید اون حس ارزشمند بودن و مهم بودن درونش زنده بشه

از روانشناس کمک بخواید

خب باید چیکار کرد؟

حتما با ی روانپزشک یا روانکاو در میون بذارید اگه مشکل حاده اصلا به این راحتیا بچه دارنشید جدایی یا موندنش دیگه تصمیم با خودتونه و نظر متخصص که ببینم چی میگه ولی هین مورد میتونه  سند ازدواج رو که مبنی بر سلامت زوجه اس نقض کنه