maryam5451 مدیر عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 1933 عنوان مشکل روانی | مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 38 پست بچها اگ کسی مشکل روانی داشته باشه و قبل از ازدواج به شریک زندگیش نگهو الان ازدواج کرده ک به مشکل خوردهب نظرتون باید جدا شن یا میشه حلش کرد آیا شما توی نزدیکاتون این تجربه رو داشتین؟هنوز ۲ ساله ازدواج کردن و نرفتن سر خونه زندگی شون خدایا شکرت 1402/03/15 | 02:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیبی_کیوت عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 24703 قبل ازدواج بردیمش روانپزشک دارو داده بود آرامبخش و اینا...الام حدود دوساله ازدواج کرده امشب شوهرش به ... هر حالتی که داره مربوط به محیطیِ که درونش بزرگ شده " از آن ها که تسلایشان می دادم غمگین تر بودم ..."
بیبی_کیوت عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 24703 آره قبلا کمتر بهش توجه میشد... یکم هم مورد تمسخر بقیه قرار میگرفت ولی از وقتی فهمیدیم بیشتر بهش توج ... گاهی انقدر حرف های دیگران تاثیر گذارن که طرف به همچین حال و روزی میوفته ...اینکه میگه یه بازیگر معروف عاشقم بودهصرفا خیالبافی و تصور ذهنشه برای اینکه بفهمونه منم خوبممنم ارزشمندم .. " از آن ها که تسلایشان می دادم غمگین تر بودم ..."
yasaman1994 عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 2532 یهو شروع میکنه داد زدن و وحشی بازی.بچه میترسونه بعد میره بغلش میکنه به من میگه تو داد میزنی .خودش ... چه ترسناک؟ نمیترسی از زندگی باهاش؟
maryam5451 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 1933 گاهی انقدر حرف های دیگران تاثیر گذارن که طرف به همچین حال و روزی میوفته ... اینکه میگه یه بازیگر مع ... الهی بگردم ...الان واس خوب شدن حالش چیکار کنیم.؟شوهرشو دوست داره ....دوست نداره زندگی شو خراب کنهمن خیلی دوس دارم کمکشون کنم بگو لطفا چجوری میشهبهش کمککرد خدایا شکرت
shamsokhte عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 478 چه ترسناک؟ نمیترسی از زندگی باهاش؟ چرا راستش .فقط دارم تحمل میکنم.جالب اینجاس ک وقتی آرومه عین فرشتس .برا همین پدرمادرم پشتم درنمیان.ولی خودم بخاطر کاراش و حرفاش نمیتونم عین اوایل دوسشداشته باشم.فقط مجبورم ک بسازمو تحمل کنم
بیبی_کیوت عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 24703 الهی بگردم ...الان واس خوب شدن حالش چیکار کنیم.؟ شوهرشو دوست داره ....دوست نداره زندگی شو خراب کنه ... نمیدونم..فقط باید اون حس ارزشمند بودن و مهم بودن درونش زنده بشهاز روانشناس کمک بخواید " از آن ها که تسلایشان می دادم غمگین تر بودم ..."
هانا_98 عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 2010 استرس بیش از حد ...وسواس شدید یه کاری رو چن بار باید انجام بده وگرنه اعصابش خورد میشه ... مجرد ... این نشونه های خطرناکیه . حتی ممکنه به بچه هاممنتقل بشه
maryam5451 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 1933 این نشونه های خطرناکیه . حتی ممکنه به بچه هاممنتقل بشه خب باید چیکار کرد؟ خدایا شکرت
هانا_98 عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 2010 خب باید چیکار کرد؟ حتما با ی روانپزشک یا روانکاو در میون بذارید اگه مشکل حاده اصلا به این راحتیا بچه دارنشید جدایی یا موندنش دیگه تصمیم با خودتونه و نظر متخصص که ببینم چی میگه ولی هین مورد میتونه سند ازدواج رو که مبنی بر سلامت زوجه اس نقض کنه