2777
2789
عنوان

مشکل روانی

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 38 پست
استرس بیش از حد ...وسواس شدید یه کاری رو چن بار باید انجام بده وگرنه اعصابش خورد میشه ...  مجرد ...

اوه اوه اوضاعش خرابه احتمالا یا اختلال نمایشی داره یا اختلال وسواس فکری در هر صورت خدا صبرت بده 

شوهرم داره یعنی وقتایی ک عصبی میشه یه کارایی می‌کنه ک اصلا عادی نیست. به من نگفتن.تازگیا مادرشوهرم ب ...

مثل شوهر من خیلییی عصبی و بداخلاقه حتی خانوادشم نمیتونن تحملش کنن مادرشوهرم میخاد با دعا و طلسم آرومش کنه😑(تو تاپیک آخرم نوشتم)

واقعا زندگی با مرد عصبی و بداخلاق مرگ تدریجیه

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از زخماش عکس نمی گیره...  یا از درد و زخماش برای جلب توجه؟

نه اینکارو نمیکنه ...ولی خیلی نگران‌اینه ک همسرش خیانت کنه 

همش دنبال شوهرشه میگ مثلا شوهرم‌با تو حرف زده احتمالا باهات خوبه وفلان ...واس مثال میگم

خدایا شکرت 
قبلا میگفت فلان بازیگر عاشقمه دوسم داره و اینا بردیمش دکتر با دارو بهتر شد ...الام سر چیزای الکی با ...

مگه همسر خودت نیست ؟

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
نه اینکارو نمیکنه ...ولی خیلی نگران‌اینه ک همسرش خیانت کنه  همش دنبال شوهرشه میگ مثلا شوهرم‌با ...

شخصیت ضعیف و کمبود عزت نفس .

مشکلش همینه

اختلال روانی نداره

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
شخصیت ضعیف و کمبود عزت نفس . مشکلش همینه اختلال روانی نداره

واقعا خدا از دهنت بشنوه ... خیلی اذیت می‌شدیم قبلا 

الان یکم بهتر شده...ولی باز با همسرش مشکل داره

باید چیکار کرد ب نظرت

خدایا شکرت 
واقعا خدا از دهنت بشنوه ... خیلی اذیت می‌شدیم قبلا  الان یکم بهتر شده...ولی باز با همسرش مشکل ...

ریشه در کودکیش داره .

چقدر بهش توجه شده؟ چقدر مورد مهر و حمایت بوده؟

وسواس و عدم تمرکزی که داره مربوط به تنهایی و قبول نداشتن خودشِ

راهش اینه بهش توجه و محبت کنید

اگه کار به جای باریکی رسیده روانشناس میتونه بهش کمک کنه

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
نمیدونم ولی خیلی کاراش غیر عادیه.شده ببینم یکی خیلی عصبی بشه ولی شوهرم جنون آنی داره 

فقط روانپزشک میتونه اختلال روانی رو تایید کنه

نه گوگل یا حرف بقیه

ریشه در کودکیش داره . چقدر بهش توجه شده؟ چقدر مورد مهر و حمایت بوده؟ وسواس و عدم تمرکزی که داره ...

قبل ازدواج بردیمش روانپزشک دارو داده بود آرامبخش و اینا...الام حدود دوساله ازدواج کرده امشب شوهرش بهم گف

شما قبلا نگفتین ب من این یه طوریش هس 

کلا بهم ریختم ب نظرت چیکار کنیم خیلی نگرانم

خدایا شکرت 
خب عصبی میشه چیکار میکنه که فکر کردی غیر طبیعیع اونا رو بگو اینجوری نمیتونیم تشخیص بدیم

یهو شروع می‌کنه داد زدن و وحشی بازی.بچه میترسونه بعد می‌ره بغلش می‌کنه به من میگه تو داد میزنی .خودشو میزنه میگه تو منو زدی.به من حمله می‌کنه میخواد میگه داد نزن درصورتی ک من داد نمی‌زنم 

ریشه در کودکیش داره . چقدر بهش توجه شده؟ چقدر مورد مهر و حمایت بوده؟ وسواس و عدم تمرکزی که داره ...

آره قبلا کمتر بهش توجه میشد... یکم هم مورد تمسخر بقیه قرار می‌گرفت ولی از وقتی فهمیدیم بیشتر بهش توجه میکنیم

بیشتر بهش می‌رسیم اعتماد به نفسش رو تقویت میکنیم

خدایا شکرت