2777
2789
عنوان

تجربه من تو لاغری

474 بازدید | 46 پست

خانوما من کلی رژیم مختلف از گیاهخواری و نمیدونم کتوژنیک و خام خواری گرفته تا رژیم مدیترانه ای همه رو امتحان کردم پیش کلی مشاور رفتم الکی برنامه دادن ی دو هفته بعد کنار گذاشتم خودمم تنبلی تخمدان دارم و وزن کم کردن برام ی بلا شده بود بعد چن روز پیش زد به سرم کالری شماری کنم با کالری شماری الا دو هفتس میرم جلو و واقعا باورم نمیشه ۳کیلو کم کردم با وجود اینکه خب زیاد هم احساس گشنگی نمیکنم تحرکمم کمه روزی۳۰دیقه پیاده روی خواستم با شما به اشتراک بزارم بلکه مفید بود براتون 

خدایا شکرت💚🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از طریق دکتر کم کردم‌همون کالری شماری میشه 

۳۵کم کردم ولی به دلایلی بعد دوسال ۱۵ برگشت الان کتوژنتیک گرفتم دیگه کالری شمار ج نمیده بهم

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
چه خوب ؟ چیکار کردی 

غذام و کم کردم برنج۵قاشق گوشت مثلا دو تیکه پخت غذامون جدا کردم از بقیه بدون روغن میپزم شیرینی‌جات نمیخورم حتی چایی هم بخورم مینویسم و کالری حساب میکنم روزای اول سخت بود الا انگار مردم یکم جمع شده زیاد گشنه نمیشم

خدایا شکرت💚🙏🏻
غذام و کم کردم برنج۵قاشق گوشت مثلا دو تیکه پخت غذامون جدا کردم از بقیه بدون روغن میپزم شیرینی‌جات نم ...

خوبه سه کیلو 

من ی عمره رژیمم یک گرمم کم نمیکنم جدید

الحمدلله رب العالمین ...

میشه توضیح بدید چطوری کالری شماری کنم و از چه برنامه ای کمک بگیرم

من حدود ۲۵کیلو سه سال پیش کم کردم و به ۵۰ زسیدم بعد از زایمان ۱۲ کیلو اضافه کردم و اصلا اراده کم کردنش رو ندارم فعلا😉

منم با مانکن کالری شماری میکنم  ماه اول ۴کیلو کم کردم الان یماه و نیمه خیلی اذیت نمیشم  ...

استپ کردی؟ی دو روز به بدنت استراحت بده شوک وارد میشه انگار اینجوری بائو بکنی که باز چربی اینا نخورا مثلا به جا ی سیج جوجه مثلا دو سیخ بخور بعد دو روز دو باره رژیم و بگیر

خدایا شکرت💚🙏🏻