2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گودال خنده دارش زیاده بخصوص قسمتای اخرش 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

تاپیک قبلیت هم گفتم..

هرجایی همش غم و غصه و گریه و دوری ایناست..من از وسط ولش کردم

گودال هم همش جنگه و اینا(عاشقانه هم داره ولی خب کمه)

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

گودال خنده دارش زیاده بخصوص قسمتای اخرش 

اره جومالی و اینا خنده دارش کرده یکم..

ولی هرجایی همونم نداره😑

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

گودال خیلی بی نظیره بهترین سریالیه که تا به حال دیدم حتما در اینده دوباره بهشو میبینم 

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.

ببخشیددرموردرشته پزشکی گفتیدهمه ی رشته های پزشکی اینطوری سختن؟ مثلادندون پزشکی یامامایی و....؟ من ده سال ازدرس دوربودم الان زده به سرم برم کنکوربدم با شته تجربی وشوهر بچه داری.به نظرتون چه کاری کنم بهتره؟ یه جورایی خجالت میکشم ازخانه داری

.اللهم صل علی محمدوال محمد.
ببخشیددرموردرشته پزشکی گفتیدهمه ی رشته های پزشکی اینطوری سختن؟ مثلادندون پزشکی یامامایی و....؟ من ده ...

عزیزم من اصلا درس نمیخوندم 

یه روز میخوندم یه هفته نمیخوندم

شاید اگه میخوندم قبول میشدم