2777
2789
عنوان

جای بخیه ابدو

| مشاهده متن کامل بحث + 12881 بازدید | 54 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم از تایپکات عکس بخیتو دیدم.فکرکنم حتما باید دکترت ببینه.چون باید جذبی باشه این انکاری باز شده.ش ...

من بای پس کرده بودم ۷۰ کیلو کاهش وزن داشتم ابدو برش عمودی و افقی خوردم زایمان نداشتم متاسفانه خدا قسمتم نکرد حسه شیرین مادری رو 

برای سلامتی و حاجت روایی من یه صلوات برام میفرستی؟  
من بای پس کرده بودم ۷۰ کیلو کاهش وزن داشتم ابدو برش عمودی و افقی خوردم زایمان نداشتم متاسفانه خدا قس ...

هفتاد کیلو خیلیه.و الان چه خس خوبی داری با یه اندام ایده ال.مبارکت باشه.سنت کمه ،انشالله اونم قسمتت بشه

هفتاد کیلو خیلیه.و الان چه خس خوبی داری با یه اندام ایده ال.مبارکت باشه.سنت کمه ،انشالله اونم قسمتت ...

ممنون عزیزم

برای سلامتی و حاجت روایی من یه صلوات برام میفرستی؟  
توضوح دادم عزیزم‌هزینش ۹۰ تومان شد درد هم درد شدید چند ساعت بعد عمل باقیش با شیاف کنترل میشد 

ان شالله که بدون عوارض باشه براتون زود خوب بشید

میشه برای اینکه تو دلیم سالم باشه و دختر باشه ی صلوات بفرستید ممنون میشم
من دو سال پیش،کردم هم. لیپو هم ابدو ولی بازنشد اصلا جذبی هم بود

میشه از تجربه لیپو بگین 

شما بعد از لیپو دچار ناهمواری نشدین؟ من یکماه لیپو شکم پهلو پشت انجام دادم وزنم زیاد نبود ۵۷ کیلو ولی یه چربی هایی حتی با ورزش هم اب نمی شد 

الان ناهمواری زیاد دارم یه قسمت هایی گوله شده و اینکه بعد از ایپو درد داشتم اجازه ندادم پرستارا ماساژ بدن فک کنم خونابه ها کامل تخلیه نشدن 

میشه لطفا راهنمایی کنید

من ماساژ داشتم هر کار کنی ناهمواری هست

من زیاد چربی نداشتم کلا ۵۷ کیلو بودم 

لیفت سینه انجام دادم دکترم گفت چربی های شکم پهلوتم لیپوست می کنم 

قبلا شکمم بهتر بود ‌الان خیلی ناراحتم