ستاره_68 مدیر عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 136 عنوان جای بخیه ابدو | مشاهده متن کامل بحث + 12881 بازدید | 54 پست کسی تجربه داشته بخیه اش یک کوچولو باز بشه بعدش چیکار کردید عفونت نکرده یه مقدار خونابه ازش میاد برای سلامتی و حاجت روایی من یه صلوات برام میفرستی؟ 1402/03/15 | 01:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترافسانه عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 5141 من دکترم و خیلی د ست داشتم به خاطر پول جونت و تو خطر نمینمیندازه این مشکلی هم که پیش اومد از قبل به ... عزیزم مرسی خیالمو تا حدودی راحت کردیبا شماختی که از خودم دارم حتما انجامش میدم
آذرپاییزیم عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 1457 ببین لیپو اصلا درد نداره قابل تحمل ابدو بخیه سر تا سری داره درد داره خون ریزی ام چون ب ... من همین باسن و میخوام یعنی صاف صافم😂بعدبه جاش مم.ه هام😑😑😑نمیدونم چرا تعادل نداره ساختم😁
ستاره_68 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 136 عزیزم از تایپکات عکس بخیتو دیدم.فکرکنم حتما باید دکترت ببینه.چون باید جذبی باشه این انکاری باز شده.ش ... من بای پس کرده بودم ۷۰ کیلو کاهش وزن داشتم ابدو برش عمودی و افقی خوردم زایمان نداشتم متاسفانه خدا قسمتم نکرد حسه شیرین مادری رو برای سلامتی و حاجت روایی من یه صلوات برام میفرستی؟
مامان_پسر_کوچولوم عضویت: 1401/06/21 تعداد پست: 2210 من بای پس کرده بودم ۷۰ کیلو کاهش وزن داشتم ابدو برش عمودی و افقی خوردم زایمان نداشتم متاسفانه خدا قس ... هفتاد کیلو خیلیه.و الان چه خس خوبی داری با یه اندام ایده ال.مبارکت باشه.سنت کمه ،انشالله اونم قسمتت بشه
لواشکی۱۳۶۹ عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 1247 من همین باسن و میخوام یعنی صاف صافم😂بعدبه جاش مم.ه هام😑😑😑نمیدونم چرا تعادل نداره ساختم😁 مثل خط،زایمان میمونه گیانم دخترم❤️ناامید از دَر رحمت بکجا باید رفت؟
ستاره_68 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 136 هفتاد کیلو خیلیه.و الان چه خس خوبی داری با یه اندام ایده ال.مبارکت باشه.سنت کمه ،انشالله اونم قسمتت ... ممنون عزیزم برای سلامتی و حاجت روایی من یه صلوات برام میفرستی؟
مادرآینده1402 عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 1133 من دو سال پیش،کردم هم. لیپو هم ابدو ولی بازنشد اصلا جذبی هم بود خیلی درد داره عزیزم؟هزینه اش چقدر شد کجا میشه برای اینکه تو دلیم سالم باشه و دختر باشه ی صلوات بفرستید ممنون میشم
لواشکی۱۳۶۹ عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 1247 خیلی درد داره عزیزم؟هزینه اش چقدر شد کجا ۴۰ دو سال قبل بستگی ب خودتون داره من ۳ تا عمل و باهمکردم درد داشت گیانم دخترم❤️ناامید از دَر رحمت بکجا باید رفت؟
مادرآینده1402 عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 1133 توضوح دادم عزیزمهزینش ۹۰ تومان شد درد هم درد شدید چند ساعت بعد عمل باقیش با شیاف کنترل میشد ان شالله که بدون عوارض باشه براتون زود خوب بشید میشه برای اینکه تو دلیم سالم باشه و دختر باشه ی صلوات بفرستید ممنون میشم
70ava عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 512 من دو سال پیش،کردم هم. لیپو هم ابدو ولی بازنشد اصلا جذبی هم بود میشه از تجربه لیپو بگین شما بعد از لیپو دچار ناهمواری نشدین؟ من یکماه لیپو شکم پهلو پشت انجام دادم وزنم زیاد نبود ۵۷ کیلو ولی یه چربی هایی حتی با ورزش هم اب نمی شد الان ناهمواری زیاد دارم یه قسمت هایی گوله شده و اینکه بعد از ایپو درد داشتم اجازه ندادم پرستارا ماساژ بدن فک کنم خونابه ها کامل تخلیه نشدن میشه لطفا راهنمایی کنید
لواشکی۱۳۶۹ عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 1247 میشه از تجربه لیپو بگین شما بعد از لیپو دچار ناهمواری نشدین؟ من یکماه لیپو شکم پهلو پشت انجام ... من ماساژ داشتم هر کار کنی ناهمواری هست گیانم دخترم❤️ناامید از دَر رحمت بکجا باید رفت؟
70ava عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 512 من ماساژ داشتم هر کار کنی ناهمواری هست حتی بعد از ۶ ماه؟ کار خاصی نمیشه کرد؟
لواشکی۱۳۶۹ عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 1247 حتی بعد از ۶ ماه؟ کار خاصی نمیشه کرد؟ دو ساله گذشته برای من فقط محل ابدو ک بخیه دارع ی ذرع ناهموارهبرای شما پهلو شکمت هست یعنی؟؟؟ گیانم دخترم❤️ناامید از دَر رحمت بکجا باید رفت؟
70ava عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 512 من ماساژ داشتم هر کار کنی ناهمواری هست من زیاد چربی نداشتم کلا ۵۷ کیلو بودم لیفت سینه انجام دادم دکترم گفت چربی های شکم پهلوتم لیپوست می کنم قبلا شکمم بهتر بود الان خیلی ناراحتم
70ava عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 512 دو ساله گذشته برای من فقط محل ابدو ک بخیه دارع ی ذرع ناهمواره برای شما پهلو شکمت هست یعنی؟؟؟ من ابدو نداشتم فقط لیپو پهلو و شکمم یه جاهاییش گوله شده