2777
2789
عنوان

جای بخیه ابدو

| مشاهده متن کامل بحث + 12881 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به دکترت بگو ، 

گفتم گلم حالا فردا بازم‌میرم پیشش میگه مشکلی نیست خودش بسته میشه اما من مشکل استرس شدید دارم دلم آروم نداره

برای سلامتی و حاجت روایی من یه صلوات برام میفرستی؟  
درد داشت؟  هزینه اش چقدر شد؟

توضوح دادم عزیزم‌هزینش ۹۰ تومان شد درد هم درد شدید چند ساعت بعد عمل باقیش با شیاف کنترل میشد 

۱۱ روزه میگذره واقیت و بخوام‌بگم‌ ابدو خالی یکی دو روز درد داری با مسکن و شیاف کنترل میشه اما بعدش ز ...

عزیزم از تایپکات عکس بخیتو دیدم.فکرکنم حتما باید دکترت ببینه.چون باید جذبی باشه این انکاری باز شده.شما نوشتی اسلیو کرده بودی..شما زایمان هم داشتید؟چند تا؟

بله از ابن پهلو تا اون پهلو برش خورد نافمم همینطور چربی شم ترانسفر ب باسن کردم

ارزششو داره؟ جای بخیه مونده؟ راضی هستین؟ دردش چطوره. من توی برنامه هام هست ولی میترسم. بعد حتما باید بخیه بخوره یا از ابن مدلا که سوراخ میکنن هم میشه. دکترتون راضیین؟ ببخشید 

چه تاپیک به موقع ای😅 منم تو‌مرحلی سرچ دکتر و .. م و البته یکمم ترس دادم ترسمم از بهوش نیومدن و آ ...

من دکترم و خیلی د ست داشتم به خاطر پول جونت و تو خطر نمی‌نمیندازه این مشکلی هم که پیش اومد از قبل بهم گفت با علم‌بهش انجام دادم ولی الان آنقدر همه چیز مجهز شده و عین دستور پزشک پیش بری واقعا مشکلی نداره آنقدر که ترس و استرس داره درد و مشکل نداره واقعا

ارزششو داره؟ جای بخیه مونده؟ راضی هستین؟ دردش چطوره. من توی برنامه هام هست ولی میترسم. بعد حتما باید ...

ببین لیپو اصلا درد نداره 

قابل تحمل 

ابدو بخیه سر تا سری داره درد داره خون ریزی ام چون ب پهلو هات شلنگ وصله داره

ترانسفر ب باسن وحشتناکه😍👍

گیانم دخترم❤️ناامید از دَر رحمت بکجا باید رفت؟