2777
2789
عنوان

خجالت میکشم

326 بازدید | 21 پست

ب پسرداییم بگم جوابم منفیه اگه بگم میره پشت سرشم نگاه نمی کنها اون جور نیست اصرار کنه حالا شمارشو گرفتم با پیامک بهش بگم چجوری بگم 

متولد ۱۳۶۹ هستم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بگو مثل برادرمی من خودم معمولا اینو میگم   میدونم قدیمی شده 😂😂 

دل مرنجان  که زهر دل به خدا راهی  هست🍀🫂   پشت لبخند ادمای مهربون  میشه  خدا را دید 🫀🤍   انقدر ما احساساتیا را  اذیت نکنید ماها اگر  از 🧠 استفاده می کردیم  دیگه انقدر  عاشقتون نبودیم ❤️‍🩹 من  به چیدمان  خدا ایمان دارم  💫🌕آن چیز که قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت 😇🌿🌱

بگو خانوادت بگن 

ینی چی پشت سرشم نگا نمیکنه؟ میخاییش ایا؟ نمیخای ک جوابشو بده بره پشت سرشم نگا نکنه خب

اگرم خودت باید جواب بدی بیا اینو بگو 

سلام شبت بخیر 

من درمورد موضوع خودمون خیلی فکرکردم متاسفانه ما تفاهم زیادی نداریم نمیخاستم ناراحت بشی یا هرچی فقط خواستم بگم امیدوارم خوشبخت شی و بهترازمن گیرت بیاد موفق باشی 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
بچگی تشنج کرده قرص میخوره معافیت پزشکی داره  بعد فک میکننم ادم پخته ای نیست ب درد زندگی نمیخوره ...

پس  حق داری عزیزم  انشاالله عاقبت بخیر بشی❤

میشه هر کی امضامو‌ میخونه‌ به‌ نیت پدرم یه صلوات بفرسته..اخه خیلیییی‌ بابای مهربونی بود  
واقعا میخوای رد کنی یا میخوای ناز کنی؟

بهشم گفتم که نمیخوام امیدوار شی حالا داره کار پیدا میکنه میگه جوابت چیه من کار پیدا کنم نطرت مثبته واقعا حس یکی دارم که گذاشتش سرکار 

متولد ۱۳۶۹ هستم 
خب وقتی جواب منفی میدی میخای بره و پشت سرشو نگاه کنه دلت باهاش نیس راحت حرفتو بزن

تو نه گفتم مشکل دارم بدبختی شمارشو گرفتم ببینم با پیامک میتونم حرف دلمو بگم 

متولد ۱۳۶۹ هستم