2777
2789
عنوان

مادرم دلمو شکست ...

367 بازدید | 39 پست

خانواده من وهمسرم شهرستان ساکنن تعطیلات اومدیم پیششون ،،،شنبه صبح بهش زنگ زدم ک شب میام پیشتون گفت دورهمی دوستامیم گفتم باشه فردا صبح میام صبح پیام داد ک عزیزم با دوستام صبح رفتیم استخر اومدم بیرون زنگ میزنم بعد ۱۲زنگ‌زد ک اومدم خونه مادربزرگ اش گذاشته بود 😐😶بعدازظهر تو میای؟گفتم باشه عصر میام عصر ب شوهرم گفتم منو ببر رفتم دیدم خونه نیس زنگ‌زدم میگ خونه مامانمم هنوز گفتم پس ما میریم شب میایم باز نزدیک ۹بود رفتم خونه نبوده زنگ‌زدم میگ من فک کردم تو گفتی شام میریم پارک شامم اوردم خونه مامانم اینجاییم 🤨😐😔بیاید کلیدو بگیرید برید خونه تا مام بیایم شوهرمم گفت ن دیگ میریم خونه ما..بعد هی میپرسید شام خوردید مام الکی گفتیم اره 

بعد گف ناهار بیاین اینجا فردا شوهرمم ب من گفت من نمیام خودت برو بگو من کار داشتم ...مامانم دوستاشم از شهر دیگ اومدن شهرستان اونا براش الویت دار تر از منن  

فک کنین پیش خانواده شوهرم سکه پول شدم هی اصرار میکردن بمون میگفتم ن خونه مامانم دعوتیم بعد برمیگشتیم باز خونه😔هربار ی دروغ و بهونه 

ولی قطعا فهمیدن ک خونه نبودن ما برگشتیم

نگید چرا نرفتی خونه مادربزرگت ک باهاش قطع ارتباطم

نامادریه؟

زندگی مرگ قشنگیست که جریان دارد ♥️🩶 آخر ی شب این گریه هام سوی چشام و میبره 🥲🥲🥲🥲 من همونم که گفتم ی ف ااال میخری  گفتی ف ااال منو خدا گرفته ، مشتی ف ااال شما پول و جیب باباهاتونه من نامردیاش ......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانت ازت دلخوره وگرنه اینهمه بی ارزشت نمی کرد .دیگه اسمشم نیار تا خودش پشیمون بشع بیاد طرفت

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

بچه ها قبول دارید اکثر مامانا ی چیزیشون شده کلا با بچه هاشون بد شدن مخصوصا دختراشون مادرا خیلی بد شدن بغیر از ی سریا که بهشتی هستن.

زندگی مرگ قشنگیست که جریان دارد ♥️🩶 آخر ی شب این گریه هام سوی چشام و میبره 🥲🥲🥲🥲 من همونم که گفتم ی ف ااال میخری  گفتی ف ااال منو خدا گرفته ، مشتی ف ااال شما پول و جیب باباهاتونه من نامردیاش ......

زنگ بزن رک باهاش حرف بزن .

از بس پنهون کاری میکنید .

بگو من گفتم  صبح میام . به چه دلیل با دوستات رفتی استخر ؟  دلیلسگش چی بود ،؟   استخر همیشه هس . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .