2777
2789
عنوان

سالگردازدواج

568 بازدید | 51 پست

خانوما۱۸خردادسومین سالگردازدواجمه درضمن اولین سالیه ک خونه خودم جشن میگیرم یه باکس گل خشک کادوگرفتم ولی واسه برنامه ریزی ایده ندارم برام پیشنهاداتونوبگید درضمن لطفادعاکن کنین این ماه باردارباشم ۱۸خردادبی بی میزنم اگه مثبت شه چجوری سوپرایزش کنم منتظرنظراتتونم❤❤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من یک بار ، وقتی سر مار بود گل خشک قرمز گرفتم. و زمین رو تزئین کردم و کلی عکس داشتیم دو نفره همه رو شکل قلب چیدم و شمع هم مابین تزئینات گذاشتم و وقتی از سر کار اومد با کیک رفتم جلوش 

درضمن گوشیمم گذاشتم رو اوپن آشپزخونه جوری ک در ورودی رو می‌گرفت و فیلم رو شروع کردم و بعد رفتم با کیک در رو باز کردم 

خیلی خوب بود 

فیلمام هم دارم الان یادگاری 

در ضمن کادومم گذاشتم توی جعبه و گذاشتم اون وسط 

😍😍

۶ماه

خدا کمکت کنه ب زودی زود مامان بشی 💚

منم سه ساله ازدواج کردم 

و یک سال و هشت ماهه منتظر بچه م ‌‌..

امسال دیگه فقط کادو دادم شوهرم 

نه کیک و نه جشن

خیلی حس بدی دارم که جشن نگرفتم ولی جور نشد 😔 

خدا کمکت کنه ب زودی زود مامان بشی 💚 منم سه ساله ازدواج کردم  و یک سال و هشت ماهه منتظر بچه م ...

انشاالله توهم زودی دامنت سبز شه گلم❤دکتررفتی یانه؟؟من از۹ماه قبل دکترمیرم وتحت نظرشم این ماه احساس میکنم باردارم ولی میترسم یهوپریودبشم تابه امروز۴روزازموعدم گذشته

خیلی ایده خوبیه کیک روخودت پختی یاآماده گرفتی ؟؟

اماده گرفتم ، یه کیک کوچیک دو نفره 

ولی ب خاطر اینکه خوب شوکه بشه و حدسش هم نزنه دو روز زودتر جشن رو گرفتم 

اومد خونه شوکه شد چ خبره 

گفتم سالگرد ازدواج مون مبارک

اماده گرفتم ، یه کیک کوچیک دو نفره  ولی ب خاطر اینکه خوب شوکه بشه و حدسش هم نزنه دو روز زودتر ...

اخی کاش امسالم جشن میگرفتی خودتوناراحت نکن ازبابت بچه خدابزرگه میدونی چقدنذرونیازکردم