2777
2789
عنوان

دختر و پسر

209 بازدید | 22 پست

مشکل از جایی شروع شد که اگه پسرتون عاشق بشه میشه زرنگ اما اگه دخترتون عاشق بشه میشه مایه ی ننگ

اگه پسرتون بیرون از خونه کار کنه میشه سرپرست

اما اگه دخترتون بیرون از خونه کار کنه میشه بی سرپرست

اگه پسرتون دیر ازدواج کنه میشه دنیا دیده اما اگه دخترتون دیر ازدواج کنه میشه ترشیده

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من عاشق دخترم

و دلم میخواد دخترم حتما کار کنه

و اصلا از ازدواج زود خوشم نمیاد هر وقت خودش خواست😍

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

ما به عمر پاکی پیشه کردیم دو تا از بهترین استادهای دوره لیسانسم بهم پیشنهاد دوستی دادن چند بار طرف با ماشین های خوب نشنیده گرفتم اون موقع به مامانم که گفتم چرا دوستی برای من بد بود اما برای پسراتون با دوستی زن گرفتید ؟؟زل زد تو چشمام گفت تو خودت بی عرضه و نچسب بودی ،کسی تو رو نخواست،یه روز کامل گریه کردم 

ولی خانواده من خداروشکر اینجوری نیستن

هم دوست دارن دیر ازدواج کنم

هم اینکه مستقل باشم و کار کنم😂🤍

بعدم تیر خلاص رو وقتی زدن که نزاشتن برم سرکار نشستم تو خونه مجبور شدم یه مشت گلابی بسیجی راه بدهم بر ...

وای این خیلی بده

بعضی از خواستگارام واقعاً خوب بودن اما چون من دختر حساس و احساساتی هستم و شناختی نداشتم احساس بدی می ...

کاملا حق داشتی

یعنی چی نذاشتن بری سرکار اخههه!

یه خواستگار داشتم تو بسیج منطقه یه کاره ای بود از این سپاهی گردن کلفت ها ،یه بار چند سال پیش رفته بودیم نماز عید فطر بعد از نماز تی تاب پخش کردن بعد مامانم گفت پسره این بوده  انگار آدم گریز بود تی تاب ها رو تقریباً از دور پرت می کرد که خدایی نکرده نکنه با یکی چشم تو چشم بشه یا خدایی نکرده دستش به کسی بخوره آنقدررر زشتیم اومد که نگو