2777
2789

دوستان من‌نزدیک ۵۰ روز از سقطم‌میگذره و کماکان‌خونریزی دارم. سونو دادم بقایا ندارم . دکتر میگه تا ۲ ماه طبیعیه. کسی تجربه شو داشته؟ این مدت از خونریزی و تجربه داشتین که خودش بعدا قطع بشه؟ سقطمم با قرص بود.

سلام بااجازه منم سوال دارم من باید بیست ودوم پری میشدم اماامروز نشسته بودم ینی اصلا دردواینا نداشتم یک دفعه دیدم خود ب خود پری شدم کمر دردمم خیلی خفیفه خونریزیمم کمه حالاسوالم اینه من قرص پرانول میخورم میشه بخاطر اون زود شده باشم ؟ بخاطر همین خونریزیم کمتره یاکیست دارم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو پنج هفتگی سقط شد بدونه دارو و قرص 

هفت روز درد و خونریزی داشتم ک بعدش تموم شد یک ماه میگذره و امرو پریود شدم همین الا از زیر سرم اومدم خونه از درد زیاد بیهوش شده بودم دکتر گف همیشه اولین پریودی بعد سقط مثله سقط میمونه...فق خدا بهم رحم کنه این ماه 😑🥺

سلام بااجازه منم سوال دارم من باید بیست ودوم پری میشدم اماامروز نشسته بودم ینی اصلا دردواینا نداشتم ...

پرانول پریودی جلو میندازه منم قبلا عصابم خورد میشد و تپش قلب میگرفتم میخوردم دو سه ساعت بعدش پری میشدم درصورتی ک اصلا موقعش نبود سیستم بدنو بهم میریزه پرانول

باعث خونریزی میشه؟ کمبود چه ویتامینی ؟

اره..من چندماه اینجوری شدم کلی دارو و...فایده نداشت دست اخر رفتم یک دکتری که خداخیرش بده گفت هیچیت نیست کمبود ویتامین و بهم قرص ویتامین داد خوب شدم..قرص یادم نیست اسمش

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰