2777
2789

💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله

قیمتا سر به فلک کشیده

دیگه سفره ها کوچیک نشدن رسما جمع شدن

لعنت....

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

خب اون دیگه تن ماهی معمولی نیس

اون توش پری دریایی داره

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی