2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 20 پست

۹ سال زیاد نیس اوکیه

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقیقتا درک نمیکنم خونه داره ماشین داره اگر اخلاق هم داشته باشه دیگه عالی میشه من الان همسرم ۱۰ سال بزرگتره بیشتر از خودم به فکر‌تحصیلک هست تمام مسیولیت خونه روی دوشش هست چرا باید رد کنی یعنی دوست داری مستأجری بری ماشین هم نداشته باشی که با همسرت همسن باشی و یا کم باشه اختلاف سنیت به چه قیمتی ؟

من بهارم 🌸🌞عاشق کتاب خوندن  ، وقتی داشتم تو جهل دست و پا میزدم کتاب خوندن نجاتم داد 🌈🤌🌷 الگوی من (مجتبی شکوری هست ) علاقه خاصی به شنیدن پادکست های ایشون دارم 😃🙏❤ من برنامه ریزی رو خیلی دوست دارم و همیشه برای زندگیم برنامه ریزی دارم  و میتونم تو این زمینه خیلی کمکت کنم چون مقالات و فیلم های زیادی در موردش خوندم و دیدم 🙂💚 من دانشجوی فرهنگیانم و برای رسیدن به اینجا خیلی سختی کشیدم 🤎💜  یکی‌از زیباترین جمله هایی در طول تحصیلم بهش رسیدم فقط این بود که استادمون همیشه سر کلاس می‌گفت 😁🌷 زندگی عاقلانه بهتر از زندگی عاشقانه هست ✨ ❤️  می‌گفت عشق بعد از  ازدواج درست شکل میگیره ولی وقتی عاشقی فردی اشتباه میشی یک عمر پشیمونی 😇
نمیدونم خودت باید بررسی کنی. ولی من اگر یک دختر داشتم همچین کاری نمیکردم نمیذاشتم با انقدر تفاوت سنی ...

دقیقا پدر منم راه نمیده 

حتی برای یه جلسه کوتاه 

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
بنظرم اصلن منطقیی نییست ....شرایط و اخلاقیات و خانواده  و اصالتش خیلی مهمتره

اون که آره قطعا کسایی میگم بدون این که بدونن اخلاق طرف چیه میگن رد کن 

من بهارم 🌸🌞عاشق کتاب خوندن  ، وقتی داشتم تو جهل دست و پا میزدم کتاب خوندن نجاتم داد 🌈🤌🌷 الگوی من (مجتبی شکوری هست ) علاقه خاصی به شنیدن پادکست های ایشون دارم 😃🙏❤ من برنامه ریزی رو خیلی دوست دارم و همیشه برای زندگیم برنامه ریزی دارم  و میتونم تو این زمینه خیلی کمکت کنم چون مقالات و فیلم های زیادی در موردش خوندم و دیدم 🙂💚 من دانشجوی فرهنگیانم و برای رسیدن به اینجا خیلی سختی کشیدم 🤎💜  یکی‌از زیباترین جمله هایی در طول تحصیلم بهش رسیدم فقط این بود که استادمون همیشه سر کلاس می‌گفت 😁🌷 زندگی عاقلانه بهتر از زندگی عاشقانه هست ✨ ❤️  می‌گفت عشق بعد از  ازدواج درست شکل میگیره ولی وقتی عاشقی فردی اشتباه میشی یک عمر پشیمونی 😇
حقیقتا درک نمیکنم خونه داره ماشین داره اگر اخلاق هم داشته باشه دیگه عالی میشه من الان همسرم ۱۰ سال ب ...

مسئله مهم تر اینه چرا باید زیر ۲۰ سال ازدواج کنه و وابسته یه مرد بشه 

وقتی میتونه دستش تو جیبش باشه 

وقتی وابسته ای مجبوری به خیلی چیزا تن بدی

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...