2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتم دوستای مادرم و برسونم دعوتمون کردن رفتیم داخل خونه وقتی که رفتیم داخل من گفتم اینا که ادم نیستن ( ج.ن بودن) 😰 اوناییم که اورده بودمشون خودشون هم ترسیدن همگی اومدیم فرار کنیم اونا نتونستن ولی من فرار کردم 

همینطوری که داشتم فرار میکردم یه مرد قد بلند اومد جلوم وایساد خیلی ترسیده بودم بهم گفت از دست بقیه فرار کردی فکر کردی میتونی از من فرار کنی من همینجوری که ترسیده بودم داشتم نگاش میکردم که از خواب پریدم ( اونم ادم نبود و تو خواب متوجه شده بودم) 

عزیزم عقیده ندارم نماز باطل و...خواب بد میاره خدا بزرگ تر ازون حرفاس که بخواد اینکارا رو کنه یا تاث ...

خواب بد میاره چون داری باهاشون مقابله میکنی و اونا اینو دوس ندارن من سوره بقره هم که گوش میدادم همین اتفاق برام می افتاد. یادمه شب دوم که سوره بقره گوش دادم خواب دیدم دو تا زن دارن یه قبر و بهم نشون میدن و مادرم کنار اون قبر بود و میگفتن مادرت و میکشیم

خواب بد میاره چون داری باهاشون مقابله میکنی و اونا اینو دوس ندارن من سوره بقره هم که گوش میدادم همین ...

یا خدا...

عزیزم برو روانپزشک خواب پریشی داری کابوس میبینی

مشکل از افکاریه که توی خوابت میسازه ذهنت

حتما برو اسیب میبینی

دوستان کسایی که برای مشکلشون از روشهای قرآنی استفاده میکنن تا سبک بشن و انشاالله س ح ر و انرژیهای منفی رو دور و باطل کنن به هیچ عنوان وقفه نندازید و اگه خوابی دیدین اصلا نترسید یه قران کوچیک بذارید بالای سرتون من دادم دعای ابودجانه هم برام رو پوست اهو نوشتن زیر بالشتم که میذارم و قران بالای سرمه دیگ حتی خواب بد هم نمی بینم امروز خونه خودم نبودم که این کارا رو انجام بدم و این خواب و دیدم 

یا خدا... عزیزم برو روانپزشک خواب پریشی داری کابوس میبینی مشکل از افکاریه که توی خوابت میسازه ذهنت ...

نه عزیزم وضوع این نیست اصلا منم قبلا مثل شما فکر میکردم تا فهمیدم س ح ر و این مسایل واقعا زندگی رو تحت تاثیر قرار میده