estarshine1 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 1141 عنوان اورثینک 214 بازدید | 15 پست من خودم از بچگی این مشکل رو دارم. به شدت دارم عذاب میبینم.کوچیکترین مسئلیه که دیگران به راحتی ازش رد میشن برای من یه معظله. کسایی بودن مثل من که بتونن بهتر بشن؟! چطور به بهبود خودتون کمک کردید؟ ترسه که مانع رسیدن لیاقتت میشه؛) آقایون گرامی سایت ماذا فاذا؟/: 1402/03/14 | 22:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
luna10 عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 430 آره سعی کن با بقیه درموردش حرف بزنی من اینکارو میکنم بعدش متوجه میشم چه قدر مسخره بوده این فکری که داشتم....بعضی وقتام جواب نمیده با زمان بهتر میشه سعی کن مشغول به یه کاری بشی و فکر کردن بهشو مدام عقب بندازی
estarshine1 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 1141 اولین بارمیشنوم فکر کردن بیش از حد به هر چیزی ترسه که مانع رسیدن لیاقتت میشه؛) آقایون گرامی سایت ماذا فاذا؟/:
estarshine1 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 1141 آره سعی کن با بقیه درموردش حرف بزنی من اینکارو میکنم بعدش متوجه میشم چه قدر مسخره بوده این فک ... هیچکدوم روی من جواب نمیده. دیگران درکی ندارن بیشتر باعث بد شدن حالم میشن. فقط گذر زمان میتونه آرومم کنه ترسه که مانع رسیدن لیاقتت میشه؛) آقایون گرامی سایت ماذا فاذا؟/:
estarshine1 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 1141 دوست منم همينطوريه راه حلم پيدا نكرده هنوز همونه خیلی اذیت میکنه آدمو ترسه که مانع رسیدن لیاقتت میشه؛) آقایون گرامی سایت ماذا فاذا؟/:
nila35 عضویت: 1393/04/06 تعداد پست: 1484 منم نسبت به مسائل و اتفاقات بچه هام همینطوریم، تا یک ساعت پیش هم درگیر همین موضوع بودمباید خودت رو سریع وادار به کار دیگه ای کنی مثلا نظافت و تمیزکاری، دیدن فیلم ترسناک!، یا خوندن تجربیات خنده دار ازهمین سایتمن اینکارا رو از تجربه ی خودم میگم، نظرروانشناسانه ای نیست
luna10 عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 430 هیچکدوم روی من جواب نمیده. دیگران درکی ندارن بیشتر باعث بد شدن حالم میشن. فقط گذر زمان میتونه آرومم ... آره خیلی وقتا جواب نمیده واسه منم تا حدی که روانی میشم بهش فکر میکنم انقد فکر میکنم که خودمم خسته میشم😅خودم تازه از اورثینک😂برگشتم هنوزم تو ذهنم هست ولی دیگه راحت شدم اونجوری نیست بخوام مدام تکرارش کنم.
estarshine1 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 1141 منم نسبت به مسائل و اتفاقات بچه هام همینطوریم، تا یک ساعت پیش هم درگیر همین موضوع بودم باید خودت رو ... من نمیتونم خودمو درگیر کار دیگه ای کنم مدام تو ذهنمه اون موضوع. باید انقدر فکر کنم که دیگه خسته بشم🤦🏻♀️ممنون از راهنماییتون ترسه که مانع رسیدن لیاقتت میشه؛) آقایون گرامی سایت ماذا فاذا؟/:
estarshine1 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 1141 آره خیلی وقتا جواب نمیده واسه منم تا حدی که روانی میشم بهش فکر میکنم انقد فکر میکنم که خودمم ... منم خسته میشم. جدا نیاز به تراپیست دارم🤦🏻♀️ ترسه که مانع رسیدن لیاقتت میشه؛) آقایون گرامی سایت ماذا فاذا؟/:
luna10 عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 430 منم خسته میشم. جدا نیاز به تراپیست دارم🤦🏻♀️ تراپیست جواب میده بنظرت؟چون منم خیلی عذاب میکشم سر این موضوع
estarshine1 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 1141 تراپیست جواب میده بنظرت؟ چون منم خیلی عذاب میکشم سر این موضوع اره تا حدی به نظرم میتونه کمک کنهمن که خودم از کمک کردن به خودم نا امید شدمبلکه یکی دیگه راهنماییم کنه ترسه که مانع رسیدن لیاقتت میشه؛) آقایون گرامی سایت ماذا فاذا؟/:
estarshine1 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 1141 تراپیست جواب میده بنظرت؟ چون منم خیلی عذاب میکشم سر این موضوع مثل من ترایپوفوبیا هم داری😁 ترسه که مانع رسیدن لیاقتت میشه؛) آقایون گرامی سایت ماذا فاذا؟/: