2821
2789

واقعا ریدم تو سبک آموزشی چون کل بچهارو خسته و زده کردن

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واقعا ریدم تو سبک آموزشی چون کل بچهارو خسته و زده کردن

باورت میشه دیروز تا لب خودکشی رفتم جلوم گرفتن میخواستم رگ بزنم دیگه حالم از خودم بهم میخوره دیگه نمی کشم  قرار کل شب بیدار باشم بخونم تجدید نشم

توبه شکستم🫀🙂

باورت میشه دیروز تا لب خودکشی رفتم جلوم گرفتن میخواستم رگ بزنم دیگه حالم از خودم بهم م ...

اره برادر زاده منم شاگرد اوله سال آخره میگه کل کتابو حفظم سوالات متفاوته بنده خدا گریه میکنه

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
اره برادر زاده منم شاگرد اوله سال آخره میگه کل کتابو حفظم سوالات متفاوته بنده خدا گریه میکنه

مدرسه خیلی سخت مگیره تو طول سال ۱۰ کیلو لاغر شدم دیگه الان شبی مرده هام

توبه شکستم🫀🙂

واقعا درکشون نمی کنم چرا سوال سخت میدن

مرض دارن

فقط‌کسایی میتونن وارد عرصه بشن که سهمیه دارن ولاغیر

مرض دارن فقط‌کسایی میتونن وارد عرصه بشن که سهمیه دارن ولاغیر

فشار که رو بچه های هیچکس درک ندارع من فشاری رومه سر درس خوندن که مشاور برام وقت گرفتن هنوز نرفتم کاری کردن شبا تو خواب حرف میزنم و راه میرم کاری کردن همیشه گریه کنم خسته شدیم این یه هفته تموم شه کییی تموم میشه خستم به درجات بالا

توبه شکستم🫀🙂

فشار که رو بچه های هیچکس درک ندارع من فشاری رومه سر درس خوندن که مشاور برام وقت گرفتن هنوز نرفتم کار ...

این نیز بگذرد گلم خدا بهتون قوت بده