2777
2789
عنوان

یه سوال دارم از دهه هشتادیا

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 68 پست
آره متاسفانه کدوم سالی؟  تا حالا واقعا کسی به خاطر دهه سنیم برام جبهه نگرفته ولی خیلی دیدم می ...

ببخشید دیشب کامنت ها یه دفعه زیاد شدن سایت هنگ‌کرد ندیدم کامنت تون رو .

متولد ۸۳

دقیقا درسته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ۱۹سالمه فکر میکنن خودشون عقل کلن ولی نمیدونن شاید من عقلم از توعه ۳۵ساله بیشتر باشه والا چیزایی که من الان میدونم خودشون این دوره نمیدونستن اصن تو باغ بودن فکر میکنن ماهم مثه خودشونیم پخمه ها😑

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)
من ۸۱  بعضی اوقاات اره اما خب بعضیاتم نه حرفمو گوش میکنن تا الانم کلی دلداری دارم😅

ببخشید دیشب کامنت ها زیاد شد سایت هنگ کرد ندیدم کامنت تون رو.

اره گاها اینطوره ولی اکثرا وایب خوبی نمیدن

منم ۱۹سالمه فکر میکنن خودشون عقل کلن ولی نمیدونن شاید من عقلم از توعه ۳۵ساله بیشتر باشه والا چیزایی ...

دقیقا و اینکه من واقعا خیلی سبک سنگین میکنم قبل از حرف زدن و ...

کاملا درسته حرف تون😅😅

دوست من این گاردشون برا یک روز دو روز نیست که 

کل دهه های دیگه با ما خیلی افراطی برخورد میکنن ما یا گودزیلا و بچه و کم عقلیم یا راه نجات بشریت و رهایی از دست تمام مشکلات 

از بچگی هم همین بوده ، چون باهاشون متفاوتیم اینجور میگن 

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤