2777
2789
عنوان

یه سوال دارم از دهه هشتادیا

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 68 پست

دهه هشتادی نیستم

ولی دهه هشتادی های الان عاقل ترینن 

شجاع و نترسن، آگاهن

آگاهی خیلی مهمه 

به خاطر همین بعضی ها که میخوان حقایق رو پنهان کنن خوششون نمیاد

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دهه هشتادی نیستم ولی دهه هشتادی های الان عاقل ترینن  شجاع و نترسن، آگاهن آگاهی خیلی مهمه&nbs ...

خیلی ممنون از شما بخاطر اینکه واقعا حقیقت رو میبینین و میگین خیلیا حقیقت رو میدونن اما نمیگن .

لطف دارین

ببین حتی یسری از همونایی که واسه نظراتت به‌به چه‌چه میکنن سنت رو بفهمن طوری رفتار میکنن انگار هنوز متولد نشدی😄

تازه نسبت به سن ما گارد بگیرن خوبه 

بعضیا تو ی تاپیک میگفتن ۲۴-۵ ساله ها درکی از زندگی ندارن ازشون نظر نخواین دیگ اون خیلی بد بود

✌🏻Be your own hero              تیکرهدف🦋

واقعا نمیدونم چه گاردی نسبت به ما درسته تو خیلی از مسائل نباید دخالت کنیم چون تجربه نداریم ولی واقعا بسه!! مام آدمیم کی میخوان دست از سر نسل ما بردارن....جوک و توهین نسبت الفاظ....

می آید هر آنچه باید 🌱
خیلی ممنون از شما بخاطر اینکه واقعا حقیقت رو میبینین و میگین خیلیا حقیقت رو میدونن اما نمیگن . لطف ...

🤍🤍

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
من دهه هشتادیم ولی ۲۰ سالمه  دهه هشتادی ۲۲ ساله هم داریم ولی دیگه ۸۵ به بعد خیلی بچه ان

۸۵ که ۱۷ سالشونه

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

من یه دهه هفتادیم.یه تاپیکی زدم در رابطه با زیبایی دهه هشتادیا و خوش سرزبون بودنشون خیلیا اومدن گفتن که با عمل و کاشت کراتین و بوتاکس پیرزن همسایه هم قشنگه ک گفتم اتفاقا هیچ دهه هشتادیی ندیدم ک اینکارا رو بکنن.و خیلی حرفای بد دیگه زدن.ک مطمئنن ریشه تو اختلافات اخیر کشور داره😐

لینک آنلاین شاپم https://rubika.ir/joinc/CCGDGJJA0QIDOGCPDXBSUSBFDCWIPZAH

2790
2778
2791
2779
2792