2777
2789
عنوان

خیانت

401 بازدید | 46 پست

دیشب گوشی شوهرم زنگ خورد شوهرم خواب بود منم شک کردم شماررو برداشتم-با خط خودم زنگ زدم یه دختر بود-هرچی از دهنم در اومد بهش گفتم-گفت من با شوهر شما کاری ندارم من دوس دختر دوست شوهر شمام-منم گفتم چرا به شوهر من زنگ میزنی گفت هرچی به دوس پسرم زنگ میزدم جواب نداد منم نگران شدم به شوهر شما زنگ زدم-به شوهرمم گفتم این کیه گفت دوس دختر دوستم-خلاصه شوهرم اومد جلو من زنگ زد به دختر عذرخواهی کرد گفت خانمم بهتون فحش داده از این جور حرفا-حالا من نمیدونم شوهرم راست میگه دوس دختر دوستش یا دارن جلوی من فیلم بازی میکنن-از کجا بفهمم-ذهنم درگیر شده

خسته ترینم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوره سوتی میده نگران نباش فقط تیز باش

از کجا بفهمم خب-دیگه شیش دیگه حواسشو جمع میکنه-هدچی از دهنم در اومد به شوهرم گفتم-گفت تهمت نزن پشیمون میشیا-کاش این کارارو میکردم حداقل دلم نمیسوخت

خسته ترینم