2777
2789
عنوان

استرس دارم درباره آینده

143 بازدید | 13 پست

چیکار کنم؟

تک فرزندم

پدرم معتاده و جدا زندگی میکنه

منم و مامانم

من خیلی استرس تنهایی مامانمو دارم

افسردگی گرفتم و ۴ ساله درگیرم

میترسم من برم سرکار و مامانم تنها باشه 

ازدواج دوست ندارم ولی اگه یه روزی دوست داشتم مامانمو چیکار کنم تنها میشه

۲۳ سالمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هم دقیقا مشکلات تورو دارم هم هم سن تو ام...چیکار کنیممممم؟😢💔

من از ۲۰ سالگی انگار عوض شدم

افسردگی گرفتم

مهم ترین دلیلشم خانوادم بود

دلم میخواد برم یه جا هیچکس منو نشناسه

یه آموزش فروش ببین، از توی اینا کسب درآمد کن 

نمایندگی فروش ی عهده بگیر از توی خونه پول در بیار 

در هر حالت مامانت تنها میشه

😐 و تنهایی چیز شاقی نیس

شاید با پول درآموردن بتونی زندگی خوبی واسش رقم بزنی همینو بس

ضمنن زندگی ک مامانت ساخته، زندگی خودشه و سعی کنیم خودمونو ب زندگی اطرافیانمون آلوده نکنیم

من از ۲۰ سالگی انگار عوض شدم افسردگی گرفتم مهم ترین دلیلشم خانوادم بود دلم میخواد برم یه جا هیچکس ...

من از ۱۸ سالگی عوض شدم دقیقا وقتی ک مدرسم  تمام شد دیدم دیگه دوستام کنارم نیستن رفتن پی زندگیشون خودممو خودم چند ساله..

من از ۱۸ سالگی عوض شدم دقیقا وقتی ک مدرسم  تمام شد دیدم دیگه دوستام کنارم نیستن رفتن پی زندگیشو ...

من از اول راهنمایی هر سال یه مدرسه عوض کردم

شهر عوض کردم

دوستم داشتم ولی یه ساله 

همونارم ندارم

تنهایی اذیتم نمیکنه

میگم اگه نباشم شاید بهتر باشه

من از اول راهنمایی هر سال یه مدرسه عوض کردم شهر عوض کردم دوستم داشتم ولی یه ساله  همونارم ند ...

بالاخره ی روز تنهایی هم اذیتت میکنه منم اوایل دلم میخاست همش تنها باشم همش تو خونه بودم انقدر تنها موندم  الان فقط دلم میخاد یه نفر پیام بده بگ حالت چ طوره😑

مطمئن باش مامانت تنها باشه ولی موفقیت تورو ببینه و مستقل بودنتو خوشحال میشه 

به جاش میتونی با پولات براش زندگیه بهتری هم بسازی 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨