2777
2789
عنوان

رل خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 27 پست
کلا وظیفشم نباشه ادم خسیسی ک هست بالاخره مشخصه

متوجه منظورم نشدی

وقتی وظفش نیست خرج نمیکنه 

پس نباید بهش گفت خسیس

اگ واس تیپ خودشم خرج نکرد اون موقع خسیس میشه

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته واقعا توقع ندارم ولی حداقل انتظار داشتم واسه تولدم حتی شده ی شاخه گل بگیره .

وقتی برات خرج نکنه چرا باهاشی نمیگم خرجتو بده بالاخره واست باید پیزی بخره بخدا دوستای من با دوس پسراشون بیرون میرن بالای ۳ تومن خرج میکنن براشون

:)
وظیفه برات خرج کنه مگ؟ شما براش چیکار میکنی که توقع داری

وظیفه یعنی چی ؟!میگم من انتظار دارم حداقل منو ی بار خوشحال کنه واسه تولدم یا پیش دوستم ابرومو برد ی عالمه دوستم سرکوفت زد که اگه با رل من میرفتیم فلان و بمان 

پسرا الان زرنگ شدن انقد دخترا تیغشون زدن که ترجیح میدن یا خرح نکنن یا کم خرج کنن  توقعی هم نمی ...

نه عزیزم اتفاقا بدجور زرنگن میخوان رابطه ی جنسی برقرار کنن بدون اینکه ذره ای تو رابطه سهمی داشته باشن بعد توقع دارن دختره از مهم ترین بزگ برنده اش رو کنه و باهاشون رابطه برقرار کنن

وقتی برات خرج نکنه چرا باهاشی نمیگم خرجتو بده بالاخره واست باید پیزی بخره بخدا دوستای من با دوس پسرا ...

واقعا منم همینارو میشنوم ،دوستام هی سرکوفت میزنن اینا فکرکن من ب دوستام گفتم میخواد برای تولدم کادو بده ... و حالا بگذریم چی داد که مجبور شدم خودم برم ی چیزی بخرم بگم اون خریده😐😂😂

دوستانی که میگین چون نسبتی نداره پس خرج نکنه

نمیشه که

اتفاقا این تو ذات مرد ایرانیه که برای زنی که دوستش داره خرج کنه که توجه اون خانومو جلب کنه

همسر منم زمان دوستی خرج می کرد برام،منم براش جبران میکردم جاهای مختلف

مثلا برام تولد میگرف،منم براش میگرفتم

یا گاهی ناهارو من حساب میکردم که خودم راحت باشم

اونجوری نیس که اگه خرج کنه بهش برنگرده هیچ وقت

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

واقعا منم همینارو میشنوم ،دوستام هی سرکوفت میزنن اینا فکرکن من ب دوستام گفتم میخواد برای تولدم کادو ...

ادم خسیسیه دیگ  ولش کن والا منم هیچوقت توقع ندارم پسری خرجمو بده ولی واقعا کادویه تولد دیگ حتی ب دوست معمولی هم وظیفشه برای دوستش بگیره

:)
پس ایشونم نباید برای تولدش خرج کنه دیگه ، رابطه یه چیز دو طرفس 

رابطه ما نمیرسه به تولد که بخوام واسش چیزی بگیرم اینو هردومون میدونیم ولی اگه حتی یک درصدم باهاش تا اون موقع دوست بودم همیشه میگم چی واسش بخرم یا نخرم.