2777
2789
عنوان

سحر و جادو

198 بازدید | 17 پست

سلام پنج سال ازدواج کردم شوهرم جلو بقیه بهم احترام میزارع تو خونه  محبت می‌کنه اگه قهر کنیم خودش پا پیش میزارع . . . از نظر مادرش این پسرش بهترین پسره ‌‌. خیلی در مجردی هواش و داشته .هرچند تو این پنج سال منم بخاطر شوهرم باعث نشدم دوری و فاصله بیوفته . ولی از اینکه شوهرم به من محبت می‌کنه حسوذیشون میشه . اون دوتا جاریم اصلا باهاشون رفت و آمد ندارن چون میگن دخالت می‌کنه مادره . مادرسوعرم م به اون دو تا بیشتر احترام میزارع تا من . برای من فقط شوهرم .منو اصلا نمی‌بیننن. یک مدت شوهرم بخاطر بی احترامی و فحش های ناموسی که به من داد خونشون نرفت .. . دو ماهی میگذره . الان یک یک ماهی هست شوهرم اصلا نسبت به من سرد شده فقط با مادرش حرف میزنه مادرش تو جمع باهاش یواشکی حرف میزنه . فقط به شوهرم احترام میزارن چیزی می‌خوان بگن به اون میگن حتی اگه به من ربط داشته باشه . به نظرتون چی شده . شاید سحر و جادو .؟؟..یا شاید سیاست مادرشوهر .آخه چه سیاستی ما داریم از هم دور میشیم .حتی اون از خداشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سحر و جادو رو نمیدونم، ولی شما تحت هر شرایطی سعی کن رابطه خوب با همسرت رو حفظ کنی، و اصلا حساسیت نشون ندی و راه به مادرش بد نگی، و رابطه نزدیک خودتون رو داشته باشید باهم اجازه نده بینتون فاصله بیفته... دلیل سردی رو سعی کن متوجه شی چیه و رفعش کن 

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
سحر و جادو رو نمیدونم، ولی شما تحت هر شرایطی سعی کن رابطه خوب با همسرت رو حفظ کنی، و اصلا حساسیت نشو ...

مامانش خیلی گله می‌کنه . مثلا یواشکی رفتن شمال شوهرم ناراحت شد به روشون نیاورد ولی قشنگ با دروغ پیچوند بااینکه من از خاله همسرم شنیدم تصمیم داشتن از اول و به جاریمم گفته بود . اصلا اینا مهم نیست ولی شوهرم به من سرد شده کم محبت شده . 

مامانش خیلی گله می‌کنه . مثلا یواشکی رفتن شمال شوهرم ناراحت شد به روشون نیاورد ولی قشنگ با دروغ پیچو ...

خوب مگه مادرش اهل سحر و جادو هست؟ که این ظن رو بهش بردی؟ 

به نظرم اگه که با همسرت هم مشکل داشتی برو مشاوره، و یا جفتتون باهم صحبت کنید، شایدم یکم حساس شدی روش و فکر می‌کنی کم محبت شدنش به مادرش ربط داره..شایدم اینطور نباشه 

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
خوب مگه مادرش اهل سحر و جادو هست؟ که این ظن رو بهش بردی؟  به نظرم اگه که با همسرت هم مشکل داشت ...

نه مطمین حساس نیستم من الکی حساس نمیشم . برادرش که همیشه با من بد بوده و تمام کاراشو همین شوهرم انجام می‌داده و الان بخاطر همون فحشای من شوهرم تحویلش نمیگیره دوماه قبل از من پرسیده به دعابی که اجنه بفرستن اعتقاد داری گفتم نه .خندید 

نه مطمین حساس نیستم من الکی حساس نمیشم . برادرش که همیشه با من بد بوده و تمام کاراشو همین شوهرم انجا ...

خوب اگه اینطور احساس می‌کنی...سوره بقره رو شنیدی که؟ سوره بقره، سوره ای که یاوه گویان توان رویارویی باهاش رو ندارن به گفته خود پیامبر، و برای ازبین بردن و باطل کردن تمام سحر و جادوها و چشم زخم ها ازش استفاده میشه، سوره بقره رو هر روز یا بخون..یا بذار تو منزلتون پخش شه یا صوتش روی آب پخش شه و ازون آب بخورید هر دو تون...

خوب اگه اینطور احساس می‌کنی...سوره بقره رو شنیدی که؟ سوره بقره، سوره ای که یاوه گویان توان رویارویی ...

واقعا حتما چ‌خوب .صوتی میزارم تو خونه هرروز .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ممنونم اگه بازم میدونی بگو .چون تابلوعه یک چیزی هست . خیلی اذیتم هرکار میکنم نمبینه به همه می‌خنده حتی فامیلاش که ازش دزدی کردن به من که نکا می‌کنه جدی با عصبانی ت با من حرف میزنه