بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین اگه ماده زیر شکمش پراش دوربشه مثل خط میریزه یعنی داره برا تخم گذاشتن اماده میشه.حالا قبل تخم گذاری باهم مهربون میشند همدیگرو نوازش میکنند بانوک.مرغ نر بالا میاره دهن مرغ ماده😵💫😂مرغ ماده هم بیشتر میره تو لونه
اینا همش نوکشون توهمه😂😂 پشت کله همومیخارونن😂😂 ولی ماده خونه ش نمیره فکر کنم نمیپسنده اخه رنگ خ ...
لونه رو عوض نکن بذار یکی باشه.مال من که ماده رو یکسال میشه خریدم تازه به تخم اومده.اون یکی ماده چندبار تخم گذاشته.وقت تخمش بشه میره تو لونه.الان اینا باهم جفتند احتمالا ماده هنوز آماده نشده.چندماهه منتظرم اینا جوجه بدن😂😆
چندوقته خریدی؟معاوضه میکنی مثلا ماده رو بده یه ماده بگیر اگه نرش قشنگه اگه نه که یه جفت کارداده بخر& ...
نزدیکای ۵ ماه
اخه اگه یکیشو بدم چندوقت طول میکشه بازاونا جفت بشن
مادش ابی سفیده نرش زرد خورشیدی این جفتی که دیدم ابی مشکی با سفید خودش گفت چند روزه خریدمشون صاحب قبلیش گفته تخم گذاشتن حسم گفت دروغ میگه اخه سنشون اونقدر نیست