2777
2789
عنوان

مرغ عشق🦜🦜🦜

64 بازدید | 11 پست

سلام

کسی تاحالا مرغ عشق داشته؟

من ۴ ماه خریدم کلی چیزایی که میگن مقویه برای مرغ عشقو دادم بهشون ولی خیلی حوری و ترسو ان تخمم نزاشتن

ولی باهم خیلی خوبن 

چرا تخم نمیزارن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بابا وقتشه دیگع😂

ببین اگه ماده زیر شکمش پراش دوربشه مثل خط میریزه یعنی داره برا تخم گذاشتن اماده میشه.حالا قبل تخم گذاری باهم مهربون میشند همدیگرو نوازش میکنند بانوک.مرغ نر بالا میاره دهن مرغ ماده😵‍💫😂مرغ ماده هم بیشتر میره تو لونه

ببین اگه ماده زیر شکمش پراش دوربشه مثل خط میریزه یعنی داره برا تخم گذاشتن اماده میشه.حالا قبل تخم گذ ...

اینا همش نوکشون توهمه😂😂

پشت کله همومیخارونن😂😂

ولی ماده خونه ش نمیره فکر کنم نمیپسنده اخه رنگ خونشم عوض کردما😂😂

اینا همش نوکشون توهمه😂😂 پشت کله همومیخارونن😂😂 ولی ماده خونه ش نمیره فکر کنم نمیپسنده اخه رنگ خ ...

لونه رو عوض نکن بذار یکی باشه.مال من که ماده رو یکسال میشه خریدم تازه به تخم اومده.اون یکی ماده چندبار تخم گذاشته.وقت تخمش بشه میره تو لونه.الان اینا باهم جفتند احتمالا ماده هنوز آماده نشده.چندماهه منتظرم اینا جوجه بدن😂😆

لونه رو عوض نکن بذار یکی باشه.مال من که ماده رو یکسال میشه خریدم تازه به تخم اومده.اون یکی ماده چندب ...

لونشو خیلی وقته عوض کردم 

به نظرت برم عوضشون کنم؟

اخه تودیوار معاوضه دارن

چندوقته خریدی؟معاوضه میکنی مثلا ماده رو بده یه ماده بگیر اگه نرش قشنگه اگه نه که یه جفت کارداده بخر& ...

نزدیکای ۵ ماه 

اخه اگه یکیشو بدم چندوقت طول میکشه بازاونا جفت بشن

مادش ابی سفیده نرش زرد خورشیدی این جفتی که دیدم ابی مشکی با سفید خودش گفت چند روزه خریدمشون صاحب قبلیش گفته تخم گذاشتن حسم گفت دروغ میگه اخه سنشون اونقدر نیست

نزدیکای ۵ ماه  اخه اگه یکیشو بدم چندوقت طول میکشه بازاونا جفت بشن مادش ابی سفیده نرش زرد خورش ...

من یکسال بیشتره خریدم مرغ نر از پرنده فروشی خریدم بالغ بود.عجله نکن تو دیوار زیاد میذارند اونی که باتخم وجوجه گذاشته بهتره.مرغ نر بالای نوکش ابی میشه وقتی بالغ بشه ماده هم فاصله پاهاش زیاد میشه زیرشکمش باد میکنه تو نت بزن مرغ ماده علامتاش چه جوریه میاره ببین