2777
2789
عنوان

لکه های صورت🥺😬😬😬

118 بازدید | 12 پست

سلام دوستان توهفته ی ۱۳ بارداری هستم تموم صورتم لکه زده اونم لکه های قهوه ای بنظرتون چه کرمی یا لوسیونی براش خوبه

میشه برای پسرم دعا کنید..محتاجم به دعاتون...ایشالله هرچی مریضه خدا شفا بده...🥺🥺🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخ اخ یه دوسالی موندگارند و بعد هم یکم کم رنگ میشند دیروز دکتر بودم برا لک های بارداری

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

فعلا مواد شیمیایی استفاده نکن چون لک توبارداری اتفاق میوفته منم باردارم صورتم لکهای کوچیک قهوه ای اومده

روغن بنفشه بزن روزانه بعد باشامپو فیروزه صورتت بشور بعدشم کمی مرطوب کننده هم بزن

اخ اخ یه دوسالی موندگارند و بعد هم یکم کم رنگ میشند دیروز دکتر بودم برا لک های بارداری

چه داروهایی بهتون داد

میشه برای پسرم دعا کنید..محتاجم به دعاتون...ایشالله هرچی مریضه خدا شفا بده...🥺🥺🥺

فعلا مواد شیمیایی استفاده نکن چون لک توبارداری اتفاق میوفته منم باردارم صورتم لکهای کوچیک قهوه ای او ...

یعنی روغن بنفشه ضدلکه؟

چه داروهایی بهتون داد

من  اون موقع که باردار بودم رفتم گفت داروخاصی نمیشه بهت داد یه ضد افتاب داد و گفت بعد زایمان برم الان بعد ۵ سا ل رفتم فقط میتونم بهت بگم مرتب ضد افتاب بزن تا تحریک نشن و یعد زایمان درمان کن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
من  اون موقع که باردار بودم رفتم گفت داروخاصی نمیشه بهت داد یه ضد افتاب داد و گفت بعد زایمان بر ...

مرسی از راهنماییت🌹