2777
2789
عنوان

گرفتن حق حضانت

149 بازدید | 18 پست

سلام دوستان 

من بچه ندارم بتازگی ازدواج کردم..همسرم خوبه و مشکلی نداریم..فقط خانوادش زیاد نرمال نیستن چون مادرشوهرم قصد دخالت تو زندگیمون داشت و چون طبق خواسته هاشون پیش نرفتیم حسابی بامن لج شدن..من قطع رابطه کردم همسرمم همینطور 

زن سالاری بوده خونشون و مادرشوهر و خواهرشوهرم تصمیم گیرنده و همه کاره خونن و البته وضع مالی خوبی ندارن و مستاجرن ...

حتی تا زندایی همسرم تو زندگی اینا نقش پررنگی داره و تو زندگیم موش دوانی می‌کرد(بخاطر علاقه بع  برادرشوهر مجردم) و خیلی عجیب از طرف مادرشوهرم حمایت میشه..

اینا رو گفتم تا شرایط خانواده شوهرم رو بدونید

از اونجایی که همسرم یکم سادست و بی زبون و از پدرش این خصلتو ب ارث برده.. 

من تصمیم گرفتم حق حضانت فرزند رو ازش بگيرم نمیدونم کار بی فایده ایی شاید باشه 😄 من حتی بچه ندارم الان..ولی خب کلا علاقه من به بچه و حس مسئولیت پذیریم در قبال بچه زیاده دلم قرص نیست به خانوادش

میخوام برم محضر ثبتش کنن بعد دوسال عقد 

همسرمم حاضره حضانت بده 

بنظرتون کارم درسته؟ چون من شاغل هم نیستم

Death to Israel.از نام تو،از مکتب تو،از زائران و عاشقان تو ،می ترسند واهمه دارند...بترسند چرا که اکنون با صدها قاسم 

میتونی بری بگیری  حالا بد نیست بگیری ولی اگه یه زمان طلاق گرفتید شوهرتون می‌تونه دوباره درخواست حضانت کنه چون حضانت بچه بیشتر براساس شرایط اون زمان بچه تعیین میشه نه اینکه حضانت از قبل دست کی بود و یکی از نکته ها هم شاغل بودن شما الان حضانت بگیرید زمان طلاق شاغل نباشید حضانت به شوهرتون داده میشه 

با این حضانت اگر خدایی نکرده فرزندم والدینش نباشن 

قیم پدر مادر من میشن؟

Death to Israel.از نام تو،از مکتب تو،از زائران و عاشقان تو ،می ترسند واهمه دارند...بترسند چرا که اکنون با صدها قاسم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما این کار رو انجام بده. الان با وجود خوب بودن خانواده همسرم ولی دخترم که چهار پنج ماهه بود همسرم خودش رفت محضر و حضانت بلاعزل دخترم و داد به من. و گفت دنیا کم و زیاد داره نمیخام اگر روزی دور از جونش نبودم کسی اذیتت کنه. الان حضانت دائم دخترم بلاعزل با منه

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
میتونی بری بگیری  حالا بد نیست بگیری ولی اگه یه زمان طلاق گرفتید شوهرتون می‌تونه دوباره درخواست ...

نه عزیزم فکر نکنم اینجوری باشه وقتی حضانت بلاعزل باشه

صد در صد حضانت محضری بلاعزل بگیر خیلی خوبه ته دلت به بچه ات قرصه دور از جون خدایی نکرده اگه اتفاقی افتاد حالت خوب باشه.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
حتما این کار رو انجام بده. الان با وجود خوب بودن خانواده همسرم ولی دخترم که چهار پنج ماهه بود همسرم ...

پس حتما قید کنیم حضانت بلاعزل

من وقتی میگم که دعوا بین ایشون شوهرش باشه اگه منظورت افراد دیگه مثل پدر و بزرگ اینا باشه که اینطوری نیست البته اگه خانم شرایط روحی ایناش اوکی باشه

میتونی بری بگیری  حالا بد نیست بگیری ولی اگه یه زمان طلاق گرفتید شوهرتون می‌تونه دوباره درخواست ...

اگه حضانت بلاعزل باشه چی؟ 

و اينکه شرایط مالی من نمیذارم اصلا چیزی ب اسم همسرم باشه 

سادست و مادرش از اون هفت خط ها

درسته حرف شما بلاعزل در دو صورت قابل برگشته خدایی ناکرده ددور از جون 

فساد اخلاقی و اعتیاد مادر.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
درسته حرف شما بلاعزل در دو صورت قابل برگشته خدایی ناکرده ددور از جون  فساد اخلاقی و اعتیاد ماد ...

من مطمئنم اگه شرایطش باشه خدایی نکرده 

خانوادش از همسرم و از سادگیش سواستفاده میکنن  

و من عاشق بچه هستم و تربیتش مهمه برام 

البته‌ نی نی ندارما 

من مطمئنم اگه شرایطش باشه خدایی نکرده  خانوادش از همسرم و از سادگیش سواستفاده میکنن   و ...

خیلی خوب کاری میکنی اینو از من بشنو که شغل اداری ام اینه و روزانه صبح تا شب درگیر این مسائل هستم.

پس حتما قید کنیم حضانت بلاعزل

توی محضر بگیر تمام اختیارات و‌بگیر از حق تحصیل و حق سکونت و حق خروج از کشور گرفته تا حق حساب باز کردن و دوا دکتر و مدرسه رفتن. بلاعزل باشه. اگر حق توکیل به غیر و بهت بده شما امکان اینکه حضانت و بدی به خانوادت داری

خیلی خوب کاری میکنی اینو از من بشنو که شغل اداری ام اینه و روزانه صبح تا شب درگیر این مسائل هستم.

ممنون عزیزم 

توی محضر بگیر تمام اختیارات و‌بگیر از حق تحصیل و حق سکونت و حق خروج از کشور گرفته تا حق حساب باز کرد ...

حق حساب باز کردن و دکتر اینا برای فرزندم؟