2777
2789
عنوان

مادرشوهر

148 بازدید | 13 پست

خونه هاشو بنایی کرده ام وز تمومه دیگ فردامیخادشروع کنه تمیزکاری ..سه تاخواهرشوهرهستن .بمنم گفتن بیاکمک .نمیخام برم چ بهانه ای بیارم که نرم ...

البته می‌دونم که نرم هم حالاب هربهانه ای پشت سرم حرف میزنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت بگو بره خب کمک مادرش..من از شوهرم توقعی برای کمک به پدر مادرم ندارم در مقابل کاری هم برای اونا ...

نمیره آقا ....بعدم خواهرانش میگن کارزنونس ن مردونه برو زنتو برداربیا 

نمیره آقا ....بعدم خواهرانش میگن کارزنونس ن مردونه برو زنتو برداربیا 

من با شوهرم از اول اتمام حجت کردم حوصله کار خونه خودمم ندارم چه برسه مادرشوهر..اگه علاقه به کمک کردن نداری خودتو بیخود اذیت نکن ناراحت هم میشن بشن برات مهم نباشه یه بهونه بیار تموم..

وا

نرو

دیگه توضیح نمیخواد که

ماشاالله ۳ تا دختر داره، هیچ لزومی نداره شما برید

برید و نرید پشتتون حرف هست، دعوا مرافعه هم شاید باشه، پس نرید، بعدا عادت میکنن. بمون خونه یه کیکی درست کن، به نیت امواتت ۲ تا قاچ براشون بفرست ( خودت نری ها) با چای. بده پسرشون ببره.

حال نداری هم درست نکن، مهم حال خودتِ! 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز