خانما من یه غلطی کردم پنجشنبه رفتم ارایشگاه چندتا خال داشتم اونارو با مواد گیاهی برداره اشتباهی به اون خالی که نمیخاستم بردارمم مواد زد هرچی شستم و پاک کردم نرفت گف دوهفته میکشه بیفتن حالا من نمیخام اون خالم بیفته راهی هس؟
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
وای چطوری میتونی بری ارایشگاه خال برداری ما تو شهرمون متخصص پوست نداریم عمومی پوست داریم ولی ...
نه مشکلی ندارم خالام داره میفته ولی اونیکی که دوسش دارم نمیخام بیفته