2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

232 بازدید | 10 پست

من مدل زندگیم اینجوریه که هیچوقت شوهرم به من پول نمیده خریدا رو خودش انجام میده و هر وقت صلاح بدونه برام خرید میکنه معمولا سالی یه بار لباس برای عید برام میخره و بقیه مواقع خودم باید خریدامو انجام بدم یا هزینه هامو مثل دکتر و...  بدم. مثلا بخوام طلا بخرم با پول خودم باید خرید کنم. یه بارم پول کم داشتم بهم قرض داد یکماهه و مدام میگه پولمو پس بده. در حالیکه به دامادشون ۲ سال پیش پول قرض داده و اونا بهش پس ندادند و ازشون نگرفته . و فکر میکنم به پدرو مادرشم  بعضی وقتا پول میده بدون اینکه پس بگیره. چکارش کنم؟ درست میشه؟ 

به خاطر اینکه نمیخواد برام خرج کنه دوست ندارم ازش بچه داشته باشم. نظراتون رو لطفا بگید 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سرکارمیری؟

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
تیر ماهیه

به نظرتون با این وضع بچه دار بشم؟ ۵ ساله عروسی کردیم .‌اصلا دوست نداشتم بچه دار بشم . امسال گفت نرو سرکار بچه داد بشیم من هزینه هاتو میدم ولی بازم خسیسه .میگم لباس لازم دارم میگه فعلا برای خودمم نخریدم . هر وقت برای خودم خریدم برای تو هم میخرم. منم الان ۴۰ سالم شده . کلا قید بچه رو زدم گفتم با این اخلاقت من بچه نمیخوام 

به نظرتون با این وضع بچه دار بشم؟ ۵ ساله عروسی کردیم .‌اصلا دوست نداشتم بچه دار بشم . امسال گفت نرو ...

اها یادم رفت بگم بد دله نه میزاره بری سرکار نه بهت پول میده ببخشید میگم بعدا متوجه اوسکول بودن و بدرد نخور بودنش میشین😕

اها یادم رفت بگم بد دله نه میزاره بری سرکار نه بهت پول میده ببخشید میگم بعدا متوجه اوسکول بودن و بدر ...

بد دل نیست . میگه میری سرکار باید پول رو بیاری تو زندگی و بذاری وسط اگه بخوای برلی خودت پس انداز کنی ، پس نرو