2821
2789
عنوان

تاخیر پریود

97 بازدید | 13 پست

سلام من ۱۸ روز پریودم تاخیر افتاده 

اصلا علایم پریود هم ندارم. هفته پیش بی بی زدم منفی بود 

به نظرتون ممکنه بارداری باشه؟

(تنبلی تخمدان دارم و دیگه نهایت ۱ هفته دیرتر پریود میشدم همیشه)

منم دوهفته تاخیر داشتم بعد پریود شدم الآنم ده روزه هم چنان پریودم عصابم خورده تموم نمیشه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلی بده😢😢 من شکمم هم ورم میکنه

واقعا رو مخه از یه طرف هم دیگه صدای شوهرم در اومده سویق عدس هم خوردم کمش کرد ولی قطش نکرد 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
واقعا رو مخه از یه طرف هم دیگه صدای شوهرم در اومده سویق عدس هم خوردم کمش کرد ولی قطش نکرد

پریودت تموم شد ی سونو واژینال برو ببین چرا اینقدر طولانی شد پریودت

پریودت تموم شد ی سونو واژینال برو ببین چرا اینقدر طولانی شد پریودت

تنبلی دارم مال اونه 

گلم باید برای تنبلیت بری دکتر. مال تنبلیه که اینجور شدی. 

اضافه وزن هم داری؟؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

اره تا حدودی☹️

منم تنبلی دارم و اضافه وزن دارم

ما باید وزنمونو بیاریم پایین. و تحرکمونو ببریم بالا. 

کربوهیدرات مصرفیمونو باید به حداقل ممکن برسونیم. 

تحرک، پیاده روی سریع، پایین بالا پریدن خیلی خوبه برامون. 

ولی در کل یه سر دکتر زنان بزن

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

منم تنبلی دارم و اضافه وزن دارم ما باید وزنمونو بیاریم پایین. و تحرکمونو ببریم بالا.  کربوهید ...

اره عزیزم مرسی باید حتما ورزش کنم 

الان دارم درس میخونم تحرکم خیلی پایینه و این شرایط رو افتضاح کرده ☹️

زودتر باید تحرکم رو ببرم بالا

2823
2791
2779
2792