2777
2789
عنوان

چجوری لاغر شم

193 بازدید | 12 پست

من الان قدم ۱۶۰ وزنم ۶۳ شکم و پهلو به تازگی دراوردم 

الان چجوری باید لاغرشم میخوام تا اخر تابستون بشم ۵۵ میشه راهنمایی ام کنید؟؟ 

میشه یه صلوات به مهمونم کنید مهربونای دل پاک    من میدونم که خدای من مهربون تر از چیزیه که من فکر میکنم میدونم خدای من اونقدر بزرگ و مهربونه که هرچی به صلاحمه برام رقم میزنه میدونم که خدای من همیشه هوامو داره و تنهام نمیزاره میدونم که خدای من هیچوقت منو تنها نمیزاره و صلاحمو میخواد میدونم که خدای من همیشه مراقبمه و مشکلاتمو حل میکنه  

ورزش کن غذاتو کم کن ناهار نخور 

با قد ۱۶۰ ۵۵ عالی میشی

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم ۵۱ خیلی دلم میخاد ۶۰ باشم چیکار کنم

نمیدون م والا ای کاش منم ژنم مثل شما بود والا من میخورم چاق میشم قدتون چنده؟ 

میشه یه صلوات به مهمونم کنید مهربونای دل پاک    من میدونم که خدای من مهربون تر از چیزیه که من فکر میکنم میدونم خدای من اونقدر بزرگ و مهربونه که هرچی به صلاحمه برام رقم میزنه میدونم که خدای من همیشه هوامو داره و تنهام نمیزاره میدونم که خدای من هیچوقت منو تنها نمیزاره و صلاحمو میخواد میدونم که خدای من همیشه مراقبمه و مشکلاتمو حل میکنه  

من ۶۸کیلو با قد ۱۶۹ میخوام بشم ۵۹😩

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍

من قدم 156 وزنم 64 بود بعد از عید غذامو کمتر کردم الان شدم 58.4 میخوام روندو ادامه بدم

اگه غذا نونیه نصف نون لواش اگه برنج 9 قاشق خورش نمیخورم قند نمیخورم کلا هله هوله رو گذاشتم کنار صبحونه چای با خرما مگر وقتی که صبح میخوام برم بیرون لقمه نون پنیر میخورم میوه هم دو نوبت میخورم

یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.
من قدم 156 وزنم 64 بود بعد از عید غذامو کمتر کردم الان شدم 58.4 میخوام روندو ادامه بدم اگه غذا نونی ...

آفرین به ارادتون امیدوارم منم بتونم لاغر شم 

لطفا اطلاعات ندارید نگید ناهار نخور و شام نخور و غذات کم کن و برنج قطع کن 

اینجوری بدن روندش کند میشه،عوارض داره و کلی موضوعات دیگه و بعد یه مدت استپ میشه کاهش وزن 

بهترین روش که خودمم و رفقام باهاش خیبی خوب وزن کم کردن،فستینگ و کالری شماریه تایپیک های کاربر

1کتی1

نگاه کنید !

از یه جایی به بعد دیگه حوصله صبور بودن هم نداری!باید با خودم رو راست باشم،دیگه حوصله این ندارم که در جواب توهین و تهمت دیگران، بگم عزیزم اشتباه میکنی بیا برات توضیح میدم!یا متعصب نباشم !از این به بعد نه صبورم ،نه با ارامش و دوستانه رفتار میکنم!حق ندارید از حرف های من به سبک خودتون برداشت کنید،منظور من کاملا مشخصع !
لطفا اطلاعات ندارید نگید ناهار نخور و شام نخور و غذات کم کن و برنج قطع کن  اینجوری بدن روندش ک ...

نگ کن پیداش کنیم 

منم میخام لاغر شم اما کم خونی دارم و ضعف شدید،نمیدونم چکار کنم،اگه کم بخورم یا شیرین نخورم سردرد و سرگیجه میگیرم 

نگ کن پیداش کنیم  منم میخام لاغر شم اما کم خونی دارم و ضعف شدید،نمیدونم چکار کنم،اگه کم بخورم ...

تگم کار  نمیکنه ،سرچش کنید !

باید با توجه به وضعیتت غذا بخوری گلی 

از یه جایی به بعد دیگه حوصله صبور بودن هم نداری!باید با خودم رو راست باشم،دیگه حوصله این ندارم که در جواب توهین و تهمت دیگران، بگم عزیزم اشتباه میکنی بیا برات توضیح میدم!یا متعصب نباشم !از این به بعد نه صبورم ،نه با ارامش و دوستانه رفتار میکنم!حق ندارید از حرف های من به سبک خودتون برداشت کنید،منظور من کاملا مشخصع !