2777
2789
عنوان

زایمان زود رس

273 بازدید | 23 پست

من الان حدودا ۳۴هفتمه جفتم از همون اوایل بارداری پایین بود و بالا هم نرفت شیاف استفاده میکنم پروژسترونامروز از صبح حس پریودی دارم دل درد و کمر دردم شدید نیس خیلی کمه ولی پاهام درد می‌کنه و انگار سِر شده دکترمم نیس ک‌بزم پیشش کسی بوده این علائم و داشته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما میدونی علائم زایمان زود رس چیه این دردا طبیعیه؟

من زایمان زودرس داشتم هفته ۳۶ بچم تکون نمیخورد خودم همش خستم بود زیرپوشم کلا هردیقه کثیف میشد خون نبودا مثل ترشح سفید

خداوند هر قلب محزون  و هر بنده شكرگزار را دوست دارد..♥️  میشه واسه نی نی کوچولوم صلوات بفرستید سالم بدنیا بیاد🥰
من زایمان زودرس داشتم هفته ۳۶ بچم تکون نمیخورد خودم همش خستم بود زیرپوشم کلا هردیقه کثیف میشد خون نب ...

ن بچه من تکوناش امروز بیشتر هم شده فقط حس میکنم دارم پریود میشم

ن بچه من تکوناش امروز بیشتر هم شده فقط حس میکنم دارم پریود میشم

جفت پایین خطرناکه عزیزم حتما استراحت کن واست دعامیکنم ی نی نی سالم بیاد بغلت🥰❤️

خداوند هر قلب محزون  و هر بنده شكرگزار را دوست دارد..♥️  میشه واسه نی نی کوچولوم صلوات بفرستید سالم بدنیا بیاد🥰
میترسم برم یه چیز بد باشه میشه جلو زایمان زود رس و گرفت؟

ببین عزیزم

دور از جون بدتر از این که شما دیر اقدام کنی و بچه تو شکمت براش اتفاقی بیفته؟! 

برو دختر یه چکاب میشی و خاطرت جمع😘

دور از جون اگه چیزی هم بود خاطرت جمع بچت صحیح و سالم بدنیا میاد شهید هم نیازی به آن ای سیو هم نداشته باشه. 

من اونموقع تا دلم شور میزد و درد داشتم سریع میرفتم چکاب. 

0ون احتمال زایمان زودرس هم داری باید بیشتر حواست باشه