2777
2789
عنوان

چجوری به مادرشوهرم کمک کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 48 پست
بعد هر وعده ادم رو کابینت دستمال بکشه، جرم نمیگیره درب کابینتها هم ماهی یکبار دستمال نمدار ادم بکشه ...

اره خب ولی از، کپک گذشته جرم قهوه ای گرفته توی سینک و حوض اشپزخونه 

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

واقعا بیکاری نه؟  اره خیلی بیکاری وگرنه اینکارو نمیکردی  اینو بدون نمیشوننت رو تخت طلا ...

من قبلا تو خونه مادر شوهر همه کاری میکردم از تمیز کردن اشپزخونه و شستن ظرف تا جارو کشیدن و لباس شستن و گرد گیری به قول دوستمون رو تخت طلا هم ننشوندنم و هر وقت میرم مادر شوهر خودش و به مریضی میزنه و بعد یه مدت تبدیل به وظیفه شده بود ظرفا که میشستم مادرشوهر غر میزد که چرا قابلمه نشستم گاز تمیز نکردم از اون موقع دیگه فقط تو اوردن وسایل سر سفره کمک میکنم شوهرم تو شستن ظرفا کمکم میکنه اگه خواهراش نباشه بشورتشون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبلا تو خونه مادر شوهر همه کاری میکردم از تمیز کردن اشپزخونه و شستن ظرف تا جارو کشیدن و لباس شستن ...

اره میدونم این خانوم هم داغه متوجه میشه حالا 

حتی بگو خانواده شوهر پیغمبر  باشن 

گاهی با یه اشتباه نوزده نمیشی،صفر میشی!  
اره میدونم این خانوم هم داغه متوجه میشه حالا  حتی بگو خانواده شوهر پیغمبر  باشن

کار کردن زیاد خونه مادرشوهر سطح توقعاتشون رو میبره بالا حتی من یه بار از مشاور پرسیدم گفت در حد خیلی کم مثلا تو چیدن یا جمع کردن سفره کمک کنید یا گاهی ظرف شستن یا میوه و چای اوردن. همیشه یه کارو انجام ندین به وظیفه تبدیل بشه هر سری کمک های متفاوتی کنین یه بار ظرف شستین سری بعد نشورین سفره رو جمع کنین یا یه کار دیگه 

اره میدونم خودمم عقدم همین چیزا کشیدم 

منم عقدم بچه بودم هیچی نمیدونستم تجربه ای نداشتم کلی کار میکردم   فکر میکردم خوبه عزیز میشم ولی ما عروسا هر کار کنیم مادر شوهر دخترشو بیشتر از عروس دوس داره حتی اگه هیچ کار نکنه به اونا بیشتر احترام میزاره بهترین غذا درست میکنه میزاره جلوشون میوه پذیرایی اما من برم باید خودم یه لیوان اب بردارم بخورم یا نون پنیر میگن برو بردار تو یخچال بخور 

من برم خودشو به مریضی میزنه اونا برن میشینه صحبت میکنه میگه میخنده 

منم عقدم بچه بودم هیچی نمیدونستم تجربه ای نداشتم کلی کار میکردم   فکر میکردم خوبه عزیز میشم و ...

عزیزم دقیقا مادرشوهرت عین مادرشوهر منه 

کپی خودش 

معلومه که دخترشو دوس داره پس میخای من و تو رو دوس داشته باشه؟ 

منم از این به بعد می رینم روش 

گذشت روزایی که کار کردم

مث خودم هیچ وقت میوه نمیاره میگه خودت باید سر یخچال برداری بخوری 

گاهی با یه اشتباه نوزده نمیشی،صفر میشی!