2777
2789
عنوان

چجوری به مادرشوهرم کمک کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 48 پست
واقعا بیکاری نه؟  اره خیلی بیکاری وگرنه اینکارو نمیکردی  اینو بدون نمیشوننت رو تخت طلا ...

وا اینجور اخلاقی ندارن عروسو مثل دختر دوست دارن

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره چونکه عادتشون میده دیگه هیچ کاری نمیکنن تا کثیف شد صداش میزنن بیا تمیز کن برو. 

بعد هر وعده ادم رو کابینت دستمال بکشه، جرم نمیگیره

درب کابینتها هم ماهی یکبار دستمال نمدار ادم بکشه. 

گاز رو هم هرروز تمیز کنه. 

اشپزخونه کپک نمیزنه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بعد هر وعده ادم رو کابینت دستمال بکشه، جرم نمیگیره درب کابینتها هم ماهی یکبار دستمال نمدار ادم بکشه ...

اره میدونم 

بنظرم کارش واقعا اشتباهه اگه اینکارو کنه. 

گاهی با یه اشتباه نوزده نمیشی،صفر میشی!  
اره میدونم  بنظرم کارش واقعا اشتباهه اگه اینکارو کنه.

من شناختی از اونها ندارم ولی در کل ذات ادم تمیزی رو بطلبه براش سخت نیست تمیزکاری روتین خونه. 

ایشونم کار خیر میخواد انجام بده به شرطی که اوناهم این تمیزی رو دائم نگه دارند😊

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

واقعا بیکاری نه؟  اره خیلی بیکاری وگرنه اینکارو نمیکردی  اینو بدون نمیشوننت رو تخت طلا ...

وا اینجور اخلاقی ندارن عروسو مثل دختر دوست دارن

جدا تو عقل نداری دختر واقعا به وجود چیزی به نام مغر در تو باید شک کرد روانپزشک برو شما

چه بی ادبی شما دلیل نداره توهین کنی قشنگ نظرتو بگو

نمیتونم تصمیم بگیرم از یه طرف میگم خوب نیس زیاد صمیمی بشم از یه طرفم دیگه دلم نیست برم خونشون غذا بخ ...

صمیمی نشو بخدا پشیمون میشی اگه‌کار کنی همیشه یکبار نکنی همون یکبار میبینن که نکردی سخت نگیر حساس نشو باید عادت کنی بخور 

از من گذشت و من نیز از او بگذرم ولی با چون منی به غیر محبت روا نبود😔
هیچ خانواده شوهری عروس رو مث دختر دوس ندارن هنوز موقعیتش پیش نیومده که بفهمی

ااتفاقا خیلی پیش اومده جاریم بدترین توهینها رو کرد بازم دوسش دارن و هواشو دارن

اره من بی ادب تو خوبی حالا چهره واقعی مادرشوهرتو ببینی میای بوسمم میکنی

من پنج ساله عروسشونم از گل نازک ترنگفتن بهم.  چه اصراری داری بگی همه بدن!