2777
2789
عنوان

مادرشوهر هار😂😂بیاین دعوامون شد

8116 بازدید | 171 پست

ما طبقه بالاشونیم چند شب پیش خونه نبودن ماهم رفتیم پیش یکی ازدوستای شوهرم که میوه فروشه ی مقدار میوه و بادمچون بامیه اینا خریدیدم حدود ۳۰۰ی شد پا حین خرید بودیم برادرشوهرمو جاریمم اومدن واسه خرید اخر سر باهم برگشتیم

مادرشوهر اینا برگشتن من نصف وسایلو فرستادم پایین براشون دیگ بماند اومدن بالا بازم میوه اینا گذاشتم جلو دستشون

امروزی مریض بود رفتم کمکش واسشون ناهار بپزم شوهرم اومد  ۱۰ کیلو ارد قنادی گرفته بود گفت مامان تو نصفشو بزار برای خودتون نصفشم ببرم بالا

بعد مادرشوهرم اینا دیشب مهمون داشتن و ما خونه نبودیم گفت چقد بی عرضه ای محمد ا۱لا شعورت نرسید بگی جایی نریم مهمون دارن زنم بره کمک مامانم پذیرایی چیزی کنه با اینکه مهموناشون همه ۳ نفر بودن تازه خونه برادرشوهرمم بودن جاریمم اونجا بود شوهرم گفت زنداداش بوده که گفت اون از جای خودش تکون نخورد کلا دراز کشیده بود (بارداره) تو زن زلیل و بدبختی گفت خب مامان قول داده بودم بهشون چیکار کنم گفت دیگ حرفمو زدم زن ذلیلی و بی عقل هیچی نگفتم لال شدم نصف اردو خالی کرد باز ی کاسه بزرگ دیگ اورد پر‌کنه شوهرم گفت مامان نصفشو بردی دی میخای با پا برو روش تا حجمش کم شه جا باز کنه کاسه ات

اونم‌گفت هه اره شندیم چند شب پیشم رفتی قیمت ۱ تومم میوه خریدی اونقد خودت و پولت بی ارزشین راه به راه خرج پیوه و خوراکی میکنی منم دیگ خداییش بهم برخورد گفتم خاله جون همه وسیله واسه خونشون میخرن فقط ما که نیستیم انگشت نما شدیم چارتا وسیله تو یخچال بوده گناه که نکردیم خونه اس لازم داره مهمونی میاد چیزی با کمال ارامش وو ادب گفتم اصلا خودم تعجب کردم اینقد لحنم اروم بود

وای سلیطه بازی در اورد برو گمشو بیرون من متنفرم از کسی جوابمو بده هزارتا حرف زشتم بزنم تو حق نداری تو روم وایسی و جواب بدی هزارتا تیکه اینجوری به جاریت میزنم از ته دلشم بدش اومده باشه تاحالا ی کلوم جواب نداده منم قهر کردم اومدم بالا شوهرمم پشت سرم اومد

اصلا هم با اقا حرف نزدم حرصم گرفت از برخورد مادرش چون تا چیزی بخره گوشی به دست به کل فامیلش زنگ میزنه محمد ولخرجه با اینکه هرچی بخره نصفشو میده به اونا یا جایی بریم اینقد زورش داره میخاد سکته کنه بنظر شما کارم درسته با شوهرم‌سر سنگین باشم یا کلا پایین نرم و مادرشو بی محل کنم کافیه؟

بخاطر همین توقعات بی‌جای مادرشوهرا عمرا برم نزدیکشون زندگی کنم

🌱اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱یه صلوات واسه حاجتم میفرستی 😀پرنده ای غمگین در نیزار می خواند گویا چیزی را به یاد آورده که بهتر بود فراموش می کرد🕊 فَتَرَبَّصُوا إِنَّا مَعَكُم مُّتَرَبِّصُون 🌱   نتیجه انتظار شما خوشبختی ما خواهد بود ولی ما هم در انتظار بدبختی شما نشسته ایم🥀آیا اندوه می تواند مرا به روزی برگرداند که دستم به شاخه گلی که به سمت من دراز کرده بودی نمیرسید؟برای تو گل آورده بودم، به دنبال من اگر میایی همان اتوبوس همان ترمینال همان آقای راننده...کنار همان نیمکتی نشسته ام که پیدایم کردی.🌌❄روی زمین گام برمی‌داشت اما مسیری که می رفت از آسمان می گذشت...و به بهشت می رسید.🕊🕯اگه بهترین آدم باشی به نفع خودت بهترینی و اگه بدترین آدم باشی به خودت بدی کردی.🕊🌌من فرشته ای را دیدم که آواز کنان از میان خیال و رویا از بین تشویش و ترس می رفت سوی آسمانی سپید ...من فرشته ای را دیدم که در روشنایی در دستش بود...فرشته ای را دیدم که با من تفاوتی نداشت...فقط آرزوهایش بزرگتر بود میان یک جنگل بزرگ جایی که من بودم و یکتا خدایم و رویای تو در شبی که ماه سلطنت می کرد و زمین را جلا می داد با آن پرتوهای خورشید زاده اش و دیدم که فرشته کجا رفت...دست در دست تو چشم سوی خدا قدم به آسمان نهادم همانجایی که فرشته رفته بود...🌱آن کس که بدم گفت بدی سیرت اوست و آن کس که مرا گفت نکو خود نیکوست حال متکلم از کلامش پیداست از کوزه همون برون تراود که در اوست😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تورو خدا تو یه ساختمون با مادرشوهر زندگی نکنید حتی اگه فرشته باشه

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

دیگه چرا هرچی میخری به اونام میدی؟ تقصیر خودته عزیزم پرتوقعشون کردی، پولتون از پارو بالا میره؟!

خبری خوش …. کاش بدهد کسی …… گهگاهی.     هرچه تبر زدی مرا زخم نشد، کاربری جدید شد 😊

فقط باید از اون خونه برید..‌ چیه آخه با مادر شوهر تو ی ساختمون بودن

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

بی محل کن

لطفا از این ب بعد چیزی خریدین نبرین براش

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂